Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της νέας σεζόν

Μέχρι σήμερα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό άφηνε να εννοηθεί πως το μπατζετ της ομάδας για τη νέα χρονιά θα κυμαινόταν στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον Βασίλη Βέργη οι νέες διαρροές αναφέρουν πως το μπάτζετ τελικά θα φτάσει να διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας στα 15, ώστε να διευκολυνθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στη Livesport τονίζονται τα εξής:

Πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας είπαν κατηγορηματικά ότι το μπάτζετ του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν όχι μόνο θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ αλλά δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 15 εκατ.! Είναι προφανές ότι, μετά την παταγώδη αποτυχία της φετινής σεζόν με τη μη έξοδο στην Ευρώπη, ο Αλαφούζος κατάλαβε ότι, αν δεν γίνουν σωστές επενδύσεις – ενίοτε και υπερβάσεις -, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξαναγίνει… κανονικός Παναθηναϊκός.

Ο Γιοβάνοβιτς, με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του στα μεταξύ τους ραντεβού, τον κέρδισε και τον έπεισε για τα αυτονόητα των αλλαγών που χρειάζονται στο ρόστερ. Από την πλευρά του ο Αλαφούζος, επειδή έχει καεί στον χυλό, συμφώνησε για τη μεταγραφική ενίσχυση, η οποία φυσικά απαιτεί σημαντική άνοδο του μπάτζετ, αλλά ζήτησε ταυτόχρονα προσεκτική διαχείριση ώστε να μην επαναληφθούν «φαινόμενα Στραματσόνι», τα οποία είχαν καταστροφικές συνέπειες για τον σύλλογο. Φυσικά όλες οι προθέσεις, έτσι όπως μεταφέρονται από το ρεπορτάζ, θα κριθούν στην πράξη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: