Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Λύμουρα στην Cosmotetv: “Έβαλα το τρίποντο όπως ο Οικονόμου το ’99” (vid)

H αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα μίλησε στην κάμερα της Cosmotetv και τον Βασίλη Σκουντή για την άλωση του ΣΕΦ:

«Έχω δει τον πανηγυρισμό μου πολλές φορές, ήταν η ένταση που μου βγήκε. Πιστέψτε με, ήμουν σίγουρη ότι θα βάλω το τρίποντο αυτό. Είχα χάσει άλλα πέντε – έξι, αλλά αυτό ήμουν σίγουρη ότι θα μπει. Κι επειδή πάντα θυμάμαι κάποια πράγματα, το έκανα όπως το ’99. Ένας Νικαιώτης το είχε βάλει και τότε. Όπως ο Νίκος Οικονόμου, έτσι το κανα κι εγώ. Γενικά δεν έχω μάθει να πανηγυρίζω τόσο έντονα, αλλά σε αυτή τη φάση μού βγήκε η ένταση».

Επίσης αναφέρθηκε στον τίτλο του Παναθηναϊκού και την σημασία του: «Για μένα έχει μεγάλη σημασία γιατί, όπως έχω δηλώσει, είμαι Παναθηναϊκός. Έχω γεννηθεί στον Πειραιά, είμαι από τη Νίκαια, αλλά είμαι Παναθηναϊκός. Ήταν ένα κίνητρο για μένα, μετά από τέσσερα όμορφα χρόνια στον ΠΑΟΚ, να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσω κάτι, ήθελα το νταμπλ κιόλας, με την ομάδα της καρδιάς μου. Αν δεν το ζεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτό που ζήσαμε μετά το παιχνίδι, μέχρι να πάμε στον Τάφο του Ινδού, δεν το έχει ζήσει κανείς άλλος στο μπάσκετ γυναικών. Κάναμε σαν μικρά παιδιά. Στους πανηγυρισμούς κουράστηκα περισσότερο απ ότι στο παιχνίδι». 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: