Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Tρελοί είναι ο Καραγκούνης και ο οποιοσδήποτε σοβαρός προπονητής να μπλέξουν με αυτή τη διοίκηση;

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένα πρόσωπο το οποίο θα ήθελε να δει στον Παναθηναϊκό ως κομβικό στέλεχος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν μιλήσει μαζί του εκφράζοντας τη θέληση τους για συνεργασία χωρίς όμως να του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση που να περιλαμβάνει συγκεκριμένο ρόλο, αρμοδιότητες και αμοιβή. Το ενδιαφέρον με λίγα λόγια είναι περισσότερο φιλολογικό αυτή τη στιγμή.

Ο Καρα από την πλευρά του δεν δείχνει να “ψήνεται” να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αλλά αφήνει μια πόρτα ανοιχτή περισσότερο για διπλωματικούς λόγους.

Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε απόλυτα λογική την στάση του Καραγκούνη.

Πως είναι δυνατόν να βάλει το κεφάλι του στον “ντορβά” για να δουλέψει στον Παναθηναϊκό με μια διοίκηση που είναι εντελώς αφερέγγυα και αποτελεί την πηγή όλων των δεινών της ομάδας;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Γιάννη Αλαφούζου αυτή τη στιγμή δεν είναι ότι δεν διαθέτει λεφτά για να προχωρήσει σε ανακατατάξεις στην διοικητική πυραμίδα και στο προπονητικό τιμ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ίδιος ο εαυτός του και οι παλινωδίες του, που τον κάνουν παντελώς αναξιόπιστο σε σοβαρούς ανθρώπους.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αρρώστια, η μιζέρια και η “πανιωνιοποίηση” με την οποία έχει ποτίσει τον Σύλλογο.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στην υπόθεση του προπονητή, όπου οι μεγαλοστομίες για τεχνικό από το θεωρητικά πάνω ράφι έχουν πάει περίπατο.


Δεν αμφιβάλλουμε πως έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις σε αξιόλογους προπονητές. Είμαστε βέβαιοι όμως πως όποια πόρτα κι αν έχει χτυπηθεί έως τώρα έχει βρεθεί ερμητικά κλειστή.

Έτσι γίνεται προφανές πως η τελική επιλογή επιλογή δεν θα κάνει γκελ στον κόσμο ώστε να δοθεί μια έστω και υποτυπώδης πίστωση χρόνου.

Υ.γ.: Μην σας φανεί περίεργο αν ο νέος τεχνικός είναι τελικά ο Γιάννης Αναστασίου…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: