Δευτέρα, 30 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Με μια φράση ο Μαρινάκης έσβησε ψέματα και προπαγάνδα δεκαετιών!

Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή λέει ο θυμόσοφος λαός και σήμερα η ρήση αυτή επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είπε την ατάκα: “Αυτά που γίνονται με την διαιτησία, δεν γίνονταν ούτε επί Θωμά Μητρόπουλου!”

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σαφή:

Τι γινόταν επί ημερών κυριαρχίας Θωμά Μητρόπουλου στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Ποια ομάδα ήταν αυτή που εκείνη την εποχή έπαιρνε κατ’ αποκλειστικότητα τα πρωταθλήματα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο;

Ουσιαστικά με μόλις δέκα περίπου λέξεις ο Μαρινάκης γκρέμισε μια για πάντα τους μύθους που έχτισε ο Ολυμπιακός ως οργανισμός εδώ και δεκαετίες για τα… “δίκαια πρωταθλήματα” που κατακτούσε και για τα οποία οι αντίπαλοι του τον φθονούσαν επειδή πολύ απλά δεν μπορούσαν να τον φτάσουν αγωνιστικά.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για το τρομακτικό εγώ του, το οποίο ξεπερνάει σε αλαζονεία ακόμη και την στρατόσφαιρα της γης. Τα θέλει ΟΛΑ δικά του!!!

Στο μυαλό του ο Ολυμπιακός δεν είναι κάτι ενιαίο αλλά διαχωρίζεται στον ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που όπως φαίνεται είναι άσπιλος και αμόλυντος (εδώ γελάμε εμείς μέχρι την στρατόσφαιρα) και αυτόν του Κόκκαλη, ο οποίος τόλμησε (!) να “δώσει” τον Θωμά Μητρόπουλο και την τεχνογνωσία του γύρω από την ΕΠΟ και την διαιτησία στον Μελισσανίδη με βάση παλαιότερα λεγόμενα του ίδιου.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ολυμπιακός για τον Μαρινάκη δεν είναι ένα ενιαίο αφήγημα αλλά χωρίζεται σε κομμάτια θεωρεί πως αυτό του Σωκράτη Κόκκαλη είναι εχθρικό για τον ίδιο λόγω της μεταξύ τους κόντρας που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Έτσι λοιπόν δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και κανέναν ηθικό φραγμό να δώσει μέσα στα νεύρα του “στεγνή” την πρώτη εποχή της μαύρης κυριαρχίας των Πειραιωτών από το 1996 και μετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα λόγια του αποτελούν τεράστια δικαίωση για όλους εμάς που τόσα χρόνια θεωρούμασταν οι τρελοί του χωριού….

Ταυτόχρονα η αφωνία των οπαδών του Ολυμπιακού είναι επίσης καταπληκτική καθώς δεν ξέρουν ποια γραμμή πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη στιγμή…

Θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα πρωταθλήματα οι δηλώσεις αυτές;

Προφανώς και όχι…

Από την άλλη όμως το δώρο αυτό θα μείνει στην ιστορία γκρεμίζοντας μια για πάντα τους μύθους που χτίστηκαν για να εδραιωθεί στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής Ελλάδας ότι ο Ολυμπιακός είναι δίκαια η καλύτερη ομάδα.

Βαγγέλη Μαρινάκη σε ευχαριστούμε που μέσα σε μια μόλις στιγμή δικαίωσες τους “τρελούς του χωριού” που τελικά μόνο τρελοί δεν ήταν εδώ και 27 χρόνια!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: