Δευτέρα, 30 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η ομάδα βόλεϊ είναι η επιτομή της λέξης “υγεία”!

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ πέρασε και από την Πυλαία κερδίζοντας για πέμπτη συνεχόμενη φορά τον ΠΑΟΚ με 1-3 σετ για την regular season του πρωταθλήματος και μάλιστα μέσα από ένα συγκλονιστικό ματς.

Η φετινή ομάδα έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της κάνοντας ήττες που ήταν αναπάντεχες και εκτός προγράμματος. Στον αθλητισμό όμως η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι και ταυτόχρονα μπορεί να γίνει η αφορμή για εξέλιξη, βελτίωση και αλλαγή πορείας προς το καλύτερο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον φετινό Παναθηναϊκό!

Η ομάδα της σεζόν 2022-2023 άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς αποχώρησαν από αυτήν Έλληνες παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν η ραχοκοκαλιά της (Ανδρεόπουλος, Ράπτης) και ο Πρωτοψάλτης που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το τμήμα.

Στη θέση τους ήρθαν κατά κύριο λόγο ξένοι αθλητές επιπέδου (Ερνάντεζ, Κόβαρ) αλλά και Έλληνες όπως οι Ζήσης και Φράγκος.

Το επίπεδο προφανώς και ανέβηκε αλλά στον αθλητισμό η χημεία αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο. Χωρίς αυτήν καμία ομάδα δεν μπορεί να πετύχει.

Έτσι ήταν προφανές πως ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αυτό που καλούνταν να βρει ήταν η ένωση των κομματιών του παζλ και η δημιουργία συνόλου.

Φαίνεται πως αυτό έχει επιτευχθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό πλέον και οι αναπάντεχες ήττες που ήρθαν στο πρωτάθλημα αποτέλεσαν μέρος αυτής της προσπάθειας.

Δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει η σεζόν στο φινάλε της καθώς ο ανταγωνισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι υψηλός αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως το πιο “αγαπησιάρικο” τμήμα του Συλλόγου βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και ό,τι κι αν συμβαίνει έχει λογική από την κορφή ως τα νύχια.

Υπάρχουν βάσεις, οργάνωση και προγραμματισμός.

Με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να αποτύχεις αλλά και αν αυτό συμβεί κάποια στιγμή ξέρεις ότι το μέλλον σου ανήκει…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: