Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Παναθηναϊκός και εκτός γηπέδου παίζει “μπάλα” μόνο για την πάρτη του…

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση του μοντέλου της επαγγελματικής διαιτησίας από την Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ.

Την παρουσίαση μάλιστα θα την έκανε ο περιβόητος Μάρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος ενώ πλέον είναι αρχιδιαιτητής στην Αίγυπτο βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας απέστειλε χθες αργά μέσα στην ημέρα ένα mail στις υπόλοιπες ομάδες με το οποίο τις καλούσε να παραστούν στη σημερινή συνάντηση και να ενημερωθούν εκεί για το πλάνο που υπάρχει.

Η λογική θα έλεγε ότι τα μέλη του συνεταιρισμού θα έπρεπε να ενημερωθούν για το σχέδιο πριν αυτό πάει για παρουσίαση στην ΕΠΟ και να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους ώστε να να γίνονταν και ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο σχέδιο.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όμως δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι καθώς είναι ο ορισμός του “όλα είναι δικά μου” και ουσιαστικά έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους συνεταίρους του αφήνοντας τους στο σκοτάδι.

Έτσι με τη σειρά τους ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ενημέρωσαν ότι δεν θα παραστούν στη σημερινή συνάντηση στην ΕΠΟ επιθυμώντας να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους αποφάσεις για τις οποίες δεν έλαβαν ενημέρωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η σημερινή συνάντηση μεταξύ ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν (και λοιδορηθήκαμε) ο Παναθηναϊκός ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ κινείται ουσιαστικά μόνος του στον χώρο των κέντρων λήψης αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει συμμαχία με κανέναν και η ομάδα κινείται με βάση τα δικά της συμφέροντα και μόνο και αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ!

Ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να αποτελεί ουρά ούτε του Μαρινάκη, ούτε του Μελισσανίδη, ούτε του Σαββίδη αλλά αντιθέτως να βγαίνει μπροστά με δική του γραμμή και μόνο.

Aν κάποιοι αντίπαλοι μας κινούνται στην ίδια περίπου γραμμή με εμάς τότε αυτό δεν είναι κακό αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να σημαίνει και κάτι παραπάνω.

Η αλλαγή πλεύσης που έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα και η απομάκρυνση ειδικά από τον Μαρινάκη είναι προς την σωστή κατεύθυνση και θα πρέπει να συνεχιστεί απαρέγκλιτα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: