Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Tι περιλαμβάνει το master plan της Διπλής Ανάπλασης για την Λεωφόρο…

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέσα από το αναθεωρημένο master plan της Διπλής Ανάπλασης βγαίνουν συνεχώς πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία καταρρίπτουν μύθους, μεγάλα λόγια και πολύ χοντρά ψέματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα από πολλά άλλα έχει ένα απόσπασμα σε σχέση με τα όσα θα γίνουν στην Λεωφόρο μετά το γκρέμισμα του “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

  • Με λίγα λόγια η… δήθεν υπόσχεση του Κώστα Μπακογιάννη ότι οι θύρες 13 και 14 θα μείνουν όρθιες για να θυμίζουν για πάντα το ιστορικό μας γήπεδο και σπίτι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια προεκλογική φαμφάρα πριν την εκλογική διαδικασία καθώς στο master plan αναφέρεται ρητά ότι το γήπεδο θα πρέπει να γκρεμιστεί ολοσχερώς.

  • Η διάθεση για επανεξέταση των κτιριακών εγκαταστάσεων (το μουσείο του Παναθηναϊκού δηλαδή) μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση του ήδη περιορισμένου χώρου που προβλέπεται.

Το ακόμη καλύτερο όμως είναι η κατάρριψη του απόλυτου ΜΥΘΟΥ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΟΣ ότι:

“Γήπεδο στην Λεωφόρο δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν γίνεται να υπογειοποιηθεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.”

Στο master plan αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι μετά το γκρέμισμα του “Απόστολος Νικολαΐδης” και την μετατροπή του σε δημοτικό πάρκινγκ η υπογειοποίηση θα γίνει μια χαρά και χωρίς κανέναν δισταγμό και προβληματισμό περί κυκλοφοριακού χάους στο κέντρο της Αθήνας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: