Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τα ακριβή δεδομένα γύρω από τις ανανεώσεις συμβολαίων

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και πλησιάζει η ώρα για να ανοίξει ο φάκελος των ανανεώσουν στον Παναθηναϊκό, που υπάρχουν αρκετές υποθέσεις προς συζήτηση με 5 + 2 παίκτες που  δεσμεύονται με συμβόλαια έως τον Ιούνιο. Στην « πρώτη γραμμή» είναι τα συμβόλαια των Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, αλλά και του Πούγγουρα, ο οποίος κέρδισε (ξανά) με το… σπαθί του θέση στο αγωνιστικό πλάνο.

Στη συνέχεια Ακολουθούν οι συμβάσεις των Σάρλια και Ξενόπουλο, που επίσης λήγουν στις 30/06/2023. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί σε πρώτη φάση, είναι πως με εξαίρεση μια σειρά προκαταρκτικών συζητήσεων (σχεδόν) με όλους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έως τώρα δεν έχει ξεκινήσει καμία επίσημη κουβέντα με το παραπάνω γκρουπ παικτών.

Αυτό θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, ο οποίος θα είναι επί της ουσίας ο μήνας όλων των διαπραγματεύσεων επί των ανανεώσεων

Το βάρος θα πέσει αρχικά στις περιπτώσεις των Αϊτόρ και Σένκεφελντ, στους οποίους το « τριφύλλι» θα προτείνει νέα συμβόλαια έως το 2025 ή το 2026, με πολύ σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους (ιδίως στον Κατάλανο). Επίσης Θα επιδιώξουν να κρατήσουν για μίνιμουμ μία σεζόν ακόμα τον Ρούμπεν.

πηγή: εφημερίδα sportday

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: