Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Βέρμπιτς θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή…

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς φαίνεται πως στην αρχή της χρονιάς είναι αρκετά βαρύς όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στην Εθνική Σλοβενίας όπου θεωρητικά το περιβάλλον είναι πιο οικείο για τον ίδιο.

Παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος εξτρέμ πήρε σχεδόν 180 λεπτά χρόνο συμμετοχής με την εθνική του ομάδα, κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά σε σχέση μάλιστα με τους ομόσταβλους του Σποράρ και Τσέριν οι οποίοι ξεχώρισαν στο Nations League.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε προβληματισμό σε μερίδα του κόσμου η οποία παρατηρεί πως ο Σλοβένος δεν έχει βρει τα αγωνιστικά πατήματα του και η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου.

Αρχικά πρέπει να τονιστεί πως ο παίκτης πέρυσι πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, του μη επιτυχημένου δανεισμού του στην Λέγκια αλλά και ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε σημαντικά.

Ουσιαστικά τώρα στον Παναθηναϊκό βρίσκει ξανά ένα ασφαλές περιβάλλον όπου το μόνο που τον απασχολεί ξανά είναι το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους είναι καλυμμένοι σε αυτή τη φάση καθώς ο Αϊτόρ είναι σε τρομερή κατάσταση αλλά είναι προφανές ότι ο Ισπανός θα κάνει κάποια στιγμή “κοιλιά”. Εκεί ο Βέρμπιτς θα πρέπει να μπει και να δώσει λύσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς σίγουρα βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς και ταυτόχρονα γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς πως πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βέρμπιτς θα χρειαστεί χρόνο, υπομονή, σκληρή δουλειά και φυσικά στήριξη. Ενδεχομένως μάλιστα η διακοπή για το μουντιάλ να αποτελέσει το σημείο κλειδί για την αγωνιστική ανάκαμψη του.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε στην αρχή της χρονιάς και δεν μπορούν να εξαχθούν από τώρα σίγουρα συμπεράσματα και μάλιστα αφοριστικά…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: