Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο λόγος των αλλαγών στο ιατρικό τιμ

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί ο Παναθηναϊκός προχώρησε τώρα στην αλλαγή του επικεφαλής γιατρού του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Η αλήθεια έγκειται στο γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κουλουμέντας (με πολλά χρόνια παρουσίας στην ομάδα) δεν ήταν σε θέση πλέον να βρίσκεται καθημερινά στο Κορωπί και δίπλα στην ομάδα λόγω επαγγελματικών και επιστημονικών του υποχρεώσεων.

Έτσι αποφασίστηκε η αποχώρηση του, η οποία έγινε σε φιλικό κλίμα και χωρίς να υπάρχει το παραμικρό παράπονο από καμία πλευρά.

Από την άλλη Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος θα βρίσκεται καθημερινά με την ομάδα και το επιτελείο έχοντας την απόλυτη ευθύνη του ιατρικού κομματιού.

Ταυτόχρονα ο κύριος Κουλουμέντας θα έχει την ευθύνη των μεγάλων χειρουργείων όποτε αυτά χρειαστούν.

1 Comment

  • SDS

    Δεν θέλω να γίνομαι κακός, αλλά το ιατρικό επιτελείο τα έκανε πέρσι μαντάρα με Σέγκεφελντ, Κουρμπέλη και φέρουν και αυτοί ευθύνη για το κακό περσινό ξεκίνημα. Είχαν προβλέψει και είπαν στον Γιοβάνοβιτς ότι και οι δύο θα επέστρεφαν Αύγουστο… Ο μεν Σέγκεφελντ επέστρεψε αρχικά Οκτώβρη (και ξανατραυματίστηκε), ενώ ο Κουρμπέλης τον Φλεβάρη του επομένου έτους!!!

    Αν τα ήξερε αυτά ο Γιοβάνοβιτς τουλάχιστον από τον Αύγουστο, πιθανότατα να είχε αποκτήσει ένα ακόμα χαφ και ίσως και στόπερ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: