Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Και τώρα ανανεώσεις συμβολαίων!

Μια από τις πιο έντονες μεταγραφικές περιόδους των τελευταίων χρόνων τελείωσε χθες για τον Παναθηναϊκό και άπαντες νιώθουν ανακουφισμένοι. Εννέα παίκτες ήρθαν και δώδεκα αποχώρησαν με το ρόστερ να κλείνει στους περίπου 25 ενεργούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον στο τριφύλλι τα βλέμματα στρέφονται στο πεδίο των ανανεώσεων συμβολαίων παικτών που λήγουν. Στη λίστα αυτή βρίσκονται οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Σάρλια, Σάντσες, Φρόκου και Ξενόπουλος.

Είναι προφανές ότι τα συμβόλαια των τεσσάρων πρώτων είναι αυτά που καίνε (όχι ότι των υπολοίπων είναι αμελητέα η προσφορά) και ειδικά του Ολλανδού στόπερ και του Ισπανού εξτρέμ που είναι στην κορυφή της λίστας.

Η διάθεση που υπάρχει από την πλευρά της ομάδας είναι να ανανεωθούν τα συμβόλαια και των δυο παικτών (συν του Ρούμπεν) και μένει αυτό να γίνει πράξη το προσεχές δίμηνο.

Αν μάλιστα ισχύουν οι φήμες (γιατί κανείς δεν μπορεί να έχει απόλυτα καθαρή εικόνα) ότι το μπάτζετ είναι μειωμένο τη φετινή σεζόν μετά το γερό “ξεσκαρτάρισμα” που έγινε στο ρόστερ, τότε είναι προφανές ότι υπάρχουν χρήματα για να προχωρήσουν οι ανανεώσεις πολύ πιο εύκολα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: