Δευτέρα, 26 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Έντονες διεργασίες και για τους δυο χαφ τις τελευταίες ώρες…

Άπαντες στον Παναθηναϊκό κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς περιμένοντας τα δυο πολυπόθητα χαφ που θα έρθουν και θα ολοκληρώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα κείμενα, μετά την υπόθεση Μπερνάρ και τις δυσκολίες που προέκυψαν από την δημοσιοποίηση των διαπραγματεύσεων και ύστερα, άπαντες εντός της ΠΑΕ κρατούν κλειστά τα στόματα τους και δεν διαρρέει το παραμικρό γύρω από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Από αυτά που μπορέσαμε να “αλιεύσουμε” φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις για το βασικό οχτάρι της ομάδας εντείνονται. Από την μυστικότητα που υπάρχει γίνεται αντιληπτό πως μιλάμε για παίκτη που σίγουρα θα κάνει αίσθηση το όνομα του.

Για την ώρα πάντως το όνομα του κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό και δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω.

Ταυτόχρονα φημολογείται εντόνως πως το χαφ που θα έρθει ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Μπερνάρ έχει ήδη κλείσει και πρόκειται για νεαρό εξελίξιμο παίκτη. Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν στην πράξη με επίσημες διαρροές ή και ανακοινώσεις.

Το μόνο σίγουρο πάντως αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και φαίνεται πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: