Τετάρτη, 28 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Στον “πάγο” ξανά οι σχέσεις Αλαφούζου-Μαρινάκη με αφορμή τον Καραντώνη…

Από αυτήν εδώ την γωνιά έχουμε στηλιτεύσει ουκ ολίγες φορές την προσέγγιση που υπήρξε μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη γύρω από το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ και μάλιστα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Με αφορμή το ζήτημα της διαιτησίας και της στήριξης του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του “σφαγέα” Κλάτενμπεργκ είχαμε γράψει ότι δεν είναι δυνατόν να στηρίζουμε τον ίδιο αρχιδιαιτητή με τον Ολυμπιακό γιατί πολύ απλά ο Μαρινάκης δεν πιάνεται φίλος ΠΟΤΕ!

Άλλωστε όπως είχε πει και ο Αχιλλέας Μπέος στους betarades: “ο Βαγγέλης είναι ο ορισμός του ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ!”.

Τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στην Τρίπολη χθες με το καθαρό γκολ του Αστέρα και η σημερινή κωλοπιλάλα του Μαρινάκη να μην καρατομηθεί ο Καραντώνης αποδεικνύουν ότι ο λύκος τρίχωμα αλλάζει αλλά συνήθειες Π-Ο-Τ-Ε!

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε επίσημη θέση για το ζήτημα αλλά τα ΜΜΕ του Γιάννη Αλαφούζου (με πρώτο και καλύτερο τον Sport-fm) βγήκαν πολύ δυνατά κατά και του Καραντώνη και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα το site του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν το πρώτο που έβγαλε την είδηση ότι ο Μαρινάκης έκανε ντου στην ΕΠΟ υπό τον φόβο να μην διαγραφεί ο Καραντώνης από τους πίνακες.

Με λίγα λόγια η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν άφησε το θέμα να περάσει στο ντούκου ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

Ταυτόχρονα το post του Κώστα Καραπαπά στο instagram και οι αναφορές περί “μαντάμ Σουσού που νεκραναστήθηκε και ονειρεύεται μεγαλεία” αποδεικνύει ότι στο λιμάνι είναι χολωμένοι με τον Γιάννη Αλαφούζο και τα ΜΜΕ του ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ και το τονίζουμε γιατί αυτά αλλάζουν σαν τα πουκάμισα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: