Τετάρτη, 28 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τα δεδομένα γύρω από την απόκτηση των δυο χαφ

Μετά το εμφατικό διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, στον Παναθηναϊκό επήλθε ηρεμία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και της ολοκλήρωσης του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Όπως έχουμε γράψει, είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση δυο χαφ έτσι ώστε να υπάρξει απόλυτη επάρκεια για τις τρείς θέσεις στον χώρο του κέντρου.

Στη φάση που βρισκόμαστε ο στόχος είναι να αποκτηθεί ο ένας από τους δυο μέσους εντός της εβδομάδας. Τα πάντα φυσικά περιστρέφονται γύρω από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις τελικές εισηγήσεις του. Οποιαδήποτε στιγμή ανάψει το πράσινο φως για παίκτη, τότε αμέσως θα γίνουν οι κινήσεις για την απόκτηση του.

Στη φάση που βρισκόμαστε υπάρχουν παίκτες που “φιλτράρει” ο Ιβάν αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποια προχωρημένη περίπτωση. Αυτά βέβαια μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι άνθρωπος που ούτε αγχώνεται, ούτε και “πελαγοδρομεί”. Γενικότερα δεν καταλαβαίνει από “πίεση” και του το επικοινωνιακό κομμάτι τού είναι εντελώς αδιάφορο. Αυτός είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.

Μόλις αποφασίσει όλα θα προχωρήσουν άμεσα.

Tαυτόχρονα η διοίκηση έχει δώσει το ελεύθερο στον προπονητή να πάρει τις αποφάσεις του οποιαδήποτε στιγμή κρίνει εκείνος.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα:

“Αργεί ο Ιβάν; Πολύ καλά κάνει και αργεί! Στο τέλος θα γίνει μόνο αυτό που θέλει εκείνος!”

Υ.γ.: Στη Γερμανία υπήρξαν νέες αναφορές για τον Ιντρίζι της Σάλκε. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται κάτι σε αυτή τη φάση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: