Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Εξετάζει περιπτώσεις χαφ από την Σπόρτινγκ!

Στον Παναθηναϊκό έχουν ανασκουμπωθεί για την εύρεση δυο χαφ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτιγνκ Λισσαβόνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ρεπόρτερ Νίκος Παγκάκης και το site paopantou.gr, οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Πορτογάλους για περιπτώσεις κεντρικών μέσων που δεν υπολογίζονται από τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Όπως σας αποκαλύπτει το PaoPantou.gr, ως νέο στοιχείο στο ρεπορτάζ αποκλειστικά, υπάρχουν πληροφορίες σοβαρές πως ενδέχεται ο νέος μέσος των Πρασίνων να προέρχεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων για τον Αλεξανδρόπουλο! Στο τραπέζι έπεσαν συγκεκριμένες περιπτώσεις και εξετάζονται σοβαρά! Μιας και ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και οι σχέσεις είναι εξαιρετικά καλές. Σκεφτείτε πως μόλις σε ένα καλοκαίρι υπήρξαν δύο πωλήσεις από την μία ομάδα στην άλλη (Σπόραρ – υπάρχει διάσταση συμψηφισμού – Αλεξανδρόπουλος).”

1 Comment

  • george vlachos

    Δηλαδη εδωσαμε διαμαντι και θα παρουμε κατιμα απο τ’αζητητα και σεις αρδακια τον χειροκροτατε αντι να τον πλακωσετε στις κλωτσιες

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: