Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Μπερνάρντ…

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει στα τυπικά με τον Μπερνάρντ για να ολοκληρώσει μια μεταγραφή που είναι βγαλμένη από εποχές της πολυμετοχικότητας.

Οι πράσινοι όμως δεν σταματούν εδώ και τα δεδομένα έχουν ως εξής:

  • Οι κυπελλούχοι Ελλάδος κινούνται για ένα ακόμη χαφ ώστε να κλείσουν το ρόστερ τους στο χώρο του άξονα. Από την Ελλάδα ο βασικός υποψήφιος είναι ο Φερνάντες του Βόλου αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Όποιος πει το ναι πιο γρήγορα θα είναι και ο τυχερός…

  • Οι Σάρλια και Πούγγουρας ψάχνονται να αποχωρήσουν και αυτό σημαίνει πως θα γίνει κίνηση για ένα ακόμη στόπερ που θα είναι ανταγωνιστικό προς τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ. Μην σας κάνει εντύπωση αν ανέβει ως τέταρτο στόπερ στην ομάδα ο Σιδεράς. Είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ ο Ιβάν.

  • Η πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ της Βερόνα για τον Αλεξανδρόπουλο απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι πράσινοι θα συζητούσαν σε ένα ποσό που θα ξεκινούσε από τα έξι με εφτά εκατομμύρια. Οτιδήποτε λιγότερο τελειώνει εκεί.

  • Η αποχώρηση Καρλίτος άνοιξε τη συζήτηση για απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Δεν είναι απίθανό να γίνει κάποια κίνηση αλλά μπορεί να δούμε και κάποιο παιδί της Ακαδημίας να μπαίνει στις προπονήσεις και να παίρνει τον ρόλο του τρίτου επιθετικού.

  • Είναι δεδομένη η αποχώρηση του Διούδη και σύντομα ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν κλείνοντας έναν κύκλο πέντε χρόνων στην ομάδα.

Οι εξελίξει τρέχουν και ο Παναθηναϊκός πλέον “σπριντάρει” για να κλείσει το ρόστερ του που σε σχέση με πέρυσι είναι αναβαθμισμένο, ξεσκαρταρισμένο και ισορροπημένο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: