Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Αρνητική η πρώτη απάντηση της Φλαμένγκο για Βιτίνιο…

Αρνητική ήταν η απάντηση της Φλαμένγκο στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Βιτίνιο. Αυτό μεταφέρει ιστοσελίδα της Βραζιλίας η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού και θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα πράσινα, η Φλαμένγκο κρίνει ότι μπορεί να έχει, μια καλύτερη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι της Φλαμένγκο εκτιμούν ότι η πρόταση αυτή μπορεί να έρθει και από τους πράσινoυς οι οποίοι ενδεχομένως να επιμείνουν για την απόκτηση του Βιτίνιο. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει το δημοσίευμα πως ακόμη και να μην έρθει κάποια πρόταση, δεν θα έχει πρόβλημα η διοίκηση να κρατήσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του χωρίς να τον παραχωρήσει χάνοντας και τα χρήματα ή άλλα κέρδη που θα μπορούσε να έχει από την παραχώρησή του.

Οι πράσινοι, οι οποίοι φέρονται να έχουν τον παίκτη στο πλευρό τους για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, προσφέρουν στη Φλαμένγκο ένα ποσοστό μεταπώλησης με την βραζιλιάνικη ομάδα να αφήνει ελεύθερο τον παίκτη.

πηγή: sport-fm.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: