Δευτέρα, 30 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ιβάν: Το δημιουργικό κομμάτι δεν είναι θέμα ενός παίκτη

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Βόλο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε τα εξής:

«Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία σήμερα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι κάτι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Ο καθένας όταν πάει σε ένα παιχνίδι προσπαθεί να το κερδίσει. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μου άρεσαν.

Και επειδή ήταν το πρώτο ματς εδώ και επειδή ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά. Δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, δεν δημιουργήσαμε ιδιαίτερα καλές φάσεις. Ο Βόλος είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν τα είχαμε δει, δεν ήμασταν και τόσο συγκεντρωμένοι.

Ίσως επειδή δεν μπορούσαμε να παράγουμε εμείς κάτι περισσότερο, μετά από κάποιο διάστημα δημιουργήσαμε προβλήματα στον εαυτό μας. Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε ότι επειδή σύντομα έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και με πολύ μεγαλύτερη διάθεση.

Σίγουρα σαν ομάδα κατανοούμε ότι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα και στο δημιουργικό κομμάτι. Αλλά το δημιουργικό κομμάτι δεν είναι θέμα ενός παίκτη, είναι θέμα της δουλειάς που κάνει όλη η ομάδα. Είμαστε ακόμα στην φάση που είμαστε αργοί σε ανάπτυξη και αυτό δημιουργεί αρκετά θέματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ουσιαστικά κάθε φορά είμαστε απέναντι σε πολύ οργανωμένες άμυνες. Δεν είναι τωρινό το θέμα αυτό, συνήθως παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς και προσπάθειας. Μπορεί σε ένα ματς να έχουμε τα γκολ, αλλά το θέμα είναι ο ρυθμός που μπορεί να έχουμε στον ρυθμό για να φτιάχνουμε περισσότερες φάσεις.

Δεν είμαστε στον ρυθμό που θέλω και που μπορούμε να έχουμε».

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: