Παρασκευή, 12 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μόνο με Χεζόνια ή Μπέικον σώζονται τα όποια προσχήματα…

Η Livesport έγραφε πριν ένα μήνα “Μπάτζετ σχεδόν 10 εκατομμύρια!”. Το olaprasina1908.gr σήμερα μας ενημέρωσε ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ “θα σπρώξει 4 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα!”. Το sdna.gr ανέφερε ότι “οι γάτοι θα πιάσουν το μήνυμα της πρόσληψης Ράντονιτς” κλπ.

Μόνο λόγια, λόγια, λόγια…

Μόνο ακατάσχετη επικοινωνία και υποσχεσιολογία…

Με την αποχώρηση και του Ιωάννη Παπαπέτρου η επικοινωνία τελειώνει και η πραγματικότητα ΔΥΣΤΥΧΩΣ καλείται να μιλήσει.

H πραγματικότητα έχει ένα μεγάλο κακό.

Καμία επικοινωνιακή τακτική δεν μπορεί στο τέλος να την αποκρύψει.

Η πραγματικότητα λέει πως αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός λειτουργεί σε μια φάση ελαφρώς καλύτερη του έσοδα έξοδα. Η λέξη ελαφρώς μπορεί να θεωρηθεί μάλιστα επιεικής όρος.

Τα λεφτά του Νέντοβιτς πήγαν λίγο πολύ στον Γκριγκόνις.

Τα λεφτά του Οκάρο πάνε επίσης στον Ουίλιαμς.

Στον άσσο από εκεί που στρώναμε ένα φορτηγό λεφτά στον Καλάθη καταλήξαμε στον Ουόλτερς που δεν παίζει να φτάνει τα 500 χιλιάρικα.

Ταυτόχρονα το πρόβλημα με τους έξι Έλληνες γιγαντώνεται μετά τη φυγή του Παπαπέτρου και η νέα γραμμή είναι ότι περιμένουμε να δούμε την υπόθεση Μήτογλου και το εύρος της ποινής του για το ζήτημα του ντόπινγκ (!). Κρέμεται δηλαδή ο Παναθηναϊκός από έναν παίκτη (συμπαθέστατος κατά τα άλλα ο Ντίνος) που βρέθηκε ντοπέ….

Για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη τι να πούμε ακριβώς; Είναι άσσος; Είναι δυο; Τι ρόλο θα έχει;

Όλα τα παραπάνω ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αποτελούν κανονικότητα και η περίπτωση Παπαπέτρου, ο οποίος κάνει στον Ζέλικο αλλά δεν κάνει στον Πεδουλάκη, δείχνει πως η κατάσταση είναι εντελώς μυστήρια και σε αυτό δεν ευθύνεται ο κόσμος.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Ο Παπαπέτρου είναι παρελθόν.

Όποιος θέλει να μας αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι στο έσοδα έξοδα και του χρόνου τα σκάει και παίρνει είτε τον Χεζόνια είτε τον Μπέικον για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της ομάδας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα την πώληση σανού και τα επικοινωνιακά παπατζιλίκια τρόπο διαβίωσης.

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: