Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Δάκτυλος Ραζνάτοβιτς η αποχώρηση Νέντοβιτς

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, μίλησε στον Σπορ FM 94,6 για το ζήτημα που προέκυψε με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και την αποχώρηση του για τον Ερυθρό Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Αρχικά, σε πρώτο χρόνο, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει στηρίξει τον Νέντοβιτς όσο ελάχιστους αθλητές. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, έμεινε αρκετά έξω και η ομάδα τον στήριξε. Έχει φερθεί σωστά και ηθικά στον Νέντοβιτς, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχουν κάποιες δικλείδες: Έπρεπε να παίξει 28 από τα 34 παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Αν τα συμπλήρωνε, τότε αυτόματα υπήρχε ενεργοποίηση της επόμενης σεζόν. Τελικά, έπαιξε 26 από τα 32 λόγω πολέμου, άρα το ποσοστό ήταν ακριβώς το ίδιο.

Το κλαμπ θεώρησε αυτονόητο ότι συνεχίζει με τον αθλητή. Από την άλλη, ο Ραζνάτοβιτς θεωρεί ότι μπορεί να πατήσει στον όρο ’28 από τα 34′. Δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να μπει σε δικαστική διαμάχη με έναν αθλητή του, δεν υπάρχει λόγος να έχεις παίκτη δυσαρεστημένο, ούτε να πας στο επόμενο βήμα, που υπήρξε σε κάποια φάση της συζήτησης από τον Ραζνάτοβιτς. Να κάνεις ένα τριετές στον παίκτη με περισσότερα από 3 εκ. ευρώ, που λέγεται ότι του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας»

Σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος Βάιος Τσούτσικας είπε ότι ουσιαστικά ο Ραζνάτοβιτς εκβιάζει τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο: με τον Δημήτρη Κοντό να απαντά: 

«Δεν μπορώ να πω ρητά κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει ούτε δικαστικά, ούτε θα λειτουργήσει εκβιαστικά, ειδικά όταν έχει στηρίξει τον ‘Νεντο’. Υπήρχε πέρυσι ένας προβληματισμός για τα ματς που είχε χάσει, αλλά η ομάδα τον στήριξε λόγω της μεγάλης αξίας του. Με 300.000 ευρώ ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος, από τη στιγμή που αυτή είναι η επιλογή του. Η ομάδα θα πάει παραπέρα και θα κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Ο κόσμος να ξέρει τους όρους, πού υπήρξε αυτή η θολούρα, για να υπάρξει αυτή η κατάσταση. Ώστε να μη ψάχνει δεξιά κι αριστερά το τι ισχύει».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: