Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Oι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (06/09)

* Μπορεί η περίοδος των μεταγραφών να τελείωσε, αλλά μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσουν και πάλι να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα ονόματα στο ρεπορτάζ του τριφυλλιού. Όπως αποδείχθηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε, απ΄ όσα γράφτηκαν, λίγα πραγματικά… έπαιζαν. Όσον αφορά τώρα τους Γκάρι Ροντρίγκεζ και Κυριάκο Παπαδοπουλό, που γράφτηκαν για τον Παναθηναϊκό, δεν φαίνεται να απασχολούν. (SDNA)

*Ο Παλάσιος πάτησε το πόδι στην Αθήνα την Κυριακή και απ΄ όσα είπε φάνηκε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Με λίγα λόγια ο Παλάσιος δεν… κρατιέται και θέλει να φορέσει άμεσα τα πράσινα και να μπει στον αγωνιστικό χώρο. (SDNA)

* Σίγουρα ο τρόπος διαχείρισης των μεταγραφικών υποθέσεων από τον Γιοβάνοβιτς, κυρίως ως προς την καθυστέρηση, προβλημάτισε τον Αλαφούζο, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκτίμησε ένα άλλο στοιχείο. Πως ο Σέρβος σεβάστηκε τα χρήματα του αφεντικού του Παναθηναϊκού και δεν προσπάθησε να κλείσει γρήγορα παίκτες απλώς και μόνο για να δείξει ότι κάνει μεταγραφές. Σε αντίθεση δηλαδή με άλλους που είχαν πριν από τον Ιβάν την αντίστοιχη ευθύνη και οι οποίοι συμφωνούσαν πολύ εύκολα σε μεγάλα συμβόλαια… Γι΄αυτό και ο Αλαφούζος εγκωμιάζει την ακεραιότητα του Γιοβάνοβιτς. (LIVESPORT)

* Η ενσωμάτωση του Παλάσιος, του Βιτάλι και του Λούντκβιστ στην τριάδα των θέσεων πίσω από τον επιθετικό, στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς, μεγαλώνει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό για τους προϋπάρχοντες παίκτες. Τώρα ο Καρλίτος, ο Βιγιαφάνιες και ο Χατζηγιοβάνης πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να κερδίσουν χρόνο. Αλλιώς, οι νέοι ως επιλογές του προπονητή, θα έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. (LIVESPORT)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: