Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Γιοβάνοβιτς: “Τεράστιο κλαμπ ο Παναθηναϊκός”

Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Ιβάνοβιτς είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο πολύωρες συζητήσεις και από την Κυριακή το βράδυ οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός είχε στραφεί προς τον Γιοβάνοβιτς και τον περασμένο Οκτώβρη μετά την απόλυση του Πογιάτος. Ο Σέρβος δεν ήθελε να αναλάβει όμως μεσούσης της σεζόν μια ομάδα που δεν θα ήταν χτισμένη από τον ίδιο και αρνήθηκε.

Ο 58χρονος Σέρβος τεχνικός δείχνει να αντιλαμβάνεται πολύ καλά που έχει έρθει, μιας και τόνισε πολλές φορές στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά.» Ταυτόχρονα είχε μια πολύ καλή εικόνα του ρόστερ της ομάδας, καθώς την έχει παρακολουθήσει μέσω video.

Ο νέος τεχνικός ξεναγήθηκε σε Λεωφόρο και Κορωπί ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση των εγκαταστάσεων της ομάδας. Ταυτόχρονα o Γιοβάνοβιτς αναμένεται να πλαισιωθεί από τρεις δικούς του συνεργάτες με πρώτο και καλύτερο τον Πέντραγκ Έρακ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: