Πέμπτη, 30 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Είναι δυνατόν να υπάρχει ολόκληρη η συνέντευξη του Δρακωτού και να βλέπουμε πεντάλεπτο απόσπασμα;

Καθίσαμε και είδαμε με προσοχή σε επανάληψη την συνέντευξη του Μάρκου Δρακωτού στην ΕΡΤ1 και τον Άρη Γάτα.

Μέσα από αυτά τα πέντε λεπτά που μιλάει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας προκύπτουν ορισμένα χρήσιμα στοιχεία αλλά και αυτά στο φινάλε μένουν ανολοκλήρωτα.

Πιο συγκεκριμένα:

1) Ο Δρακωτός δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η εκδήλωση του ενδιαφέροντος του για τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από σεβασμό στον ιδιοκτήτη και τον Σύλλογο.

2) Όλα εξαρτώνται από τον αν πραγματικά ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να πουλήσει την ομάδα.

3) Αν ο Αλαφούζος επιθυμεί να πουλήσει τότε θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και εκείνος θα έρθει στην Αθήνα.

4) Ο Δρακωτός θέλει τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας για να μπορέσει να καταρτίσει πρόταση εξαγοράς.

5) Η επικοινωνία που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών ήταν περιορισμένη αλλά δινόταν η εντύπωση πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήθελε όντως να πουλήσει.

6) Παρά το σημείο επαφής που φάνηκε να υφίσταται ο Γιάννης Αλαφούζος περιέργως έκανε πίσω.

7) Υπάρχει ήδη ένα πρώτο σχέδιο για την τελική πρόταση που θα κατατεθεί από την πλευρά Δρακωτού για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

8) Ο Άρης Γάτας ανέφερε πως ο κύριος Δρακωτός δεν είναι εκπρόσωπος κάποιου fund αλλά μόνος του. Ο ίδιος βέβαια υπήρχαν στιγμές που μιλούσε σε πρώτο πληθυντικό αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια.


Το πρόβλημα που υπάρχει όμως, έχει να κάνει με το γεγονός πως μετά το τέλος του μαγνητοσκοπημένου βίντεο, ο Άρης Γάτας είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι η συνέντευξη ήταν μεγάλη και παίχτηκε ένα πολύ μικρό απόσπασμα εξαιτίας του τηλεοπτικού χρόνου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πουθενά για την δημοσιοποίηση ολόκληρης της συνέντευξης.

Η λογική λέει πως ο στόχος του κυρίου Δρακωτού θα ήταν να εμφανιστεί στον κόσμο της ομάδας και να τον πείσει για τη σοβαρότητα της επένδυσης που θέλει να κάνει. Αν ήθελε να πείσει αποκλειστικά τον Άρη Γάτα, δεν υπήρχε λόγος να στηθούμε στις τηλεοράσεις Σάββατο πρωί και να περιμένουμε για το τίποτα.

Ποιο το νόημα λοιπόν να έχει γίνει μια ολόκληρη συζήτηση και στους φιλάθλους της ομάδας να μην φτάνει σχεδόν τίποτα;

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη του κυρίου Δρακωτού για το ρόστερ της ομάδας, για το πως φαντάζεται την ομάδα με εκείνον στην διοίκηση και κυρίως να ακούσουμε την γνώμη του για το γηπεδικό ζήτημα.

Εάν υπάρχει βιντεοσκοπημένη η συζήτηση θα πρέπει να βγει ΧΘΕΣ είτε στο διαδίκτυο είτε στην τηλεόραση.

Αν πάλι δεν υπάρχει τίποτα να βγει ο Άρης Γάτας και να πει ότι έκανε λάθος πάνω στη συζήτηση που είχε με τους δυο παρουσιαστές της εκπομπής.

Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να διαλύεται στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου και η απελπισία του κόσμου να γίνεται ευκαιρία για κάποιους δημοσιογράφους να μαζέψουν like και να τραβήξουν την προσοχή.

Η συνέντευξη αναλυτικά:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: