Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Δεν γίναμε σοφότεροι…

Ο Μάρκος Δρακωτός μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο και τον Άρη Γάτα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μάθαμε περισσότερα σχετικά με την οικονομική επιφάνεια της ομάδας επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν το ενδιαφέρον για εξαγορά της ΠΑΕ μπορεί να είναι ρεαλιστικό.

Ο Άρης Γάτας μετά το τέλος του βίντεο είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής πως η συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και εκτενής. Καλό θα ήταν να ανέβαινε στο διαδίκτυο ώστε ο κόσμος της ομάδας να μπορέσει να μάθει περισσότερα.

Η συνέντευξη αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε η δυνατότητα να απευθυνθώ στους φίλους του ΠΑΟ.Εδώ και καιρό μελετάμε την πρόταση εξαγοράς του ΠΑΟ, με τα τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλαφούζου. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση της ομάδας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια.Πρέπει όμως να αλλάξουμε ριζικά την δομή της ομάδας, που ήταν προβληματική τα τελευταία χρόνια. Θα θέσουμε τα θεμέλια για την επαναφορά της ομάδας εκεί που πρέπει, χρειάζεται σταθερότητα. Τα τελευταία 12 χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει περίπου 12 προπονητές και 9 τεχνικούς διευθυντές. Ο οικονομικός παράγοντας είναι σημαντικός, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Αναγνωρίζω ότι ο κ. Αλαφούζος έχει ξοδέψει ένα πραγματικά μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα αποτελέσματα όμως δείχνουν ότι τα χρήματα δεν έχουν ξοδευτεί σωστά. Παρά το χαμηλό μπάτζετ ο ΠΑΟ, μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικός, επενδύοντας σε ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο, φέρνοντας στην ομάδα τη σταθερότητα που τόσο χρειάζεται».

Για το ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανε μετά τις συζητήσεις: «Ήλπιζα το ενδιαφέρον μου για την ομάδα να μην είχε δημοσιοποιηθεί από σεβασμό προς τον ιδιοκτήτη και την ομάδα. Τα επόμενα βήματα εξαρτώνται αποκλειστικά από τον κ. Αλαφούζο και από το ειλικρινές ενδιαφέρον του να πουλήσει. Τότε μόνο μπορούμε να αναλύσουμε τις προοπτικές εξαγοράς της ομάδας. Δεσμεύομαι να σεβαστώ την ιστορία, τους παίκτες, τους προπονητές και τους υπερήφανους οπαδούς της ομάδας. Πρέπει να εξετάσουμε την οικονομική κατάσταση της ομάδας, να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα και να καταλήξουμε σε μια πρόταση που μπορεί να μας οδηγήσει σε περαιτέρω συζητήσεις και αυτό θα με φέρει στην Αθήνα».

Για το γεγονός ότι και άλλοι ήρθαν να πάρουν τον Παναθηναϊκό και δεν τα κατάφεραν: « Οι συζητήσεις μας με τον κ. Αλαφούζο ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Μας δόθηκε η εντύπωση ότι ήθελε να πουλήσει. Τον προσεγγίσαμε, μας ζήτησε να του παρέχουμε πληροφορίες και το κάναμε. Κάθε φορά όμως που φτάναμε σε ένα σημείο δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη σχεδιάσει την οικονομική πρόταση που θα κάνουμε».

Για το αν μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που να πάει κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος και να τον ανεβάσουμε πάνω από το επίπεδο του Ολυμπιακού. Όταν ήμουν 8-10 ετών, ο θείος μου το καλοκαίρι όταν πήγα στην Ελλάδα με πήγε στο γήπεδο και μου είπε αυτή είναι η ομάδα μας. Από εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟ είναι η ομάδα μου και μέρος της ζωής μου. Σέβομαι την ομάδα ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί. Πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα , τον εκάστοτε ιδιοκτήτη και τους παίκτες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον δρόμο του Παναθηναϊκού. Να είμαστε όλοι μαζί. Σίγουρα αν είμαστε όλοι μαζί και εγω μπω με την καρδιά μου και οι παίκτες παίζουν με την καρδιά τους θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: