Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό-Ο Αλαφούζος ντράπηκε να απολύσει τον Ντρεοσί τετ α τετ

*Ο τρόπος με τον οποίο έληξε η σεζόν  αλλάζει πολλά για ορισμένους παίκτες στον Παναθηναϊκό. Ο Μολό επί παραδείγματι «μάλλον φεύγει» από το «μάλλον μένει». Ο Καμπετσής, μετά το απίστευτο «δεν μπαίνω» στα τελευταία λεπτά του προπονητικού διπλού, ίσως πωληθεί. Ο Μπουζούκης, που ήταν «τελειωμένος» επί Μπόλονι, θα αξιολογηθεί από τον επόμενο προπονητή. Ένας εκ των Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό ίσως αποχωρήσει με δανεισμό ή πώληση. Ειδικά για το θέμα των πωλήσεων, ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι όλα είναι ανοιχτά σχεδόν για όλους! Με τέτοιο φινάλε σχεδόν όλοι πωλούνται με καλή πρόταση! Και αρκετοί πωλούνται και με… όχι και τόσο καλή πρόταση πια. (LIVESPORT)

*Δεν ξέρω τι θα γίνει από την επιχείρηση «σκούπα» στον Παναθηναϊκό και ειλικρινά αμφιβάλλω για το πόσο εφικτή (μπορεί να) είναι. Σίγουρα, όμως, έχουν ξαμολυθεί άπαντες, γνωστοί και φίλοι, άγνωστοι και συμφεροντολόγοι, να φέρουν προτάσεις από… οπουδήποτε για όσους θεωρούνται βαρίδια στους «πράσινους». Το συνοδευτικό των «πράσινων» συστάσεων;«Καλύψτε τους ποδοσφαιριστές και εμείς δεν θέλουμε τίποτα». Για τέτοια απόγνωση μιλάμε… (SPORTIME)

*Παράταση στις υπογραφές επαγγελματικού συμβολαίου δόθηκε στον Κονγκολέζο μεσοεπιθετικό Κόκε που δοκιμάστηκε στο Κορωπί από τον Παναθηναϊκό για διάστημα τριών μηνών. Η εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι ήταν θετική όσον αφορά την απόκτηση του και τα πάντα ήταν έτοιμα για τις υπογραφές, πλην όμως η απόλυση του Ρουμάνου και το γεγονός ότι ο Ντρεοσί είναι μετέωρος «πάγωσαν» την περίπτωση του και θα αξιολογηθεί εκ νέου από τον προπονητή. (ΕΦΣΥΝ)

*Στη συνάντηση που είχε ο Ντρεοσί με τον Αλαφούζο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν του έκλεισε την πόρτα. Δεν τον απέλυσε. Δυσκολεύεται face to face να απολύσει κάποιον. Έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν. Κουβέντα έγινε και ο Αλαφούζος περισσότερο άκουγε. Τις προτάσεις για προπονητή, αλλά και για το τι πρέπει να γίνει συνολικά για την αναδιάρθρωση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει έναν τεχνικό διευθυντή ως «απόλυτο άρχοντα», αλλά προσανατολίζεται στο «μοίρασμα» των ρόλων και αυτό «βολεύει» τον Γάλλο που θέλει να έχει μόνο «εποπτικό – συντονιστικό» ρόλο. Όμως, ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για την παραμονή του σε αυτόν τον ρόλο ή το διαζύγιο. Θα το μάθει ο Ντρεοσί τηλεφωνία… (LIVESPORT)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: