Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση της Θύρας 13 Μυτιλήνης εναντίον του Αλαφούζου

Ήταν 18 Ιουλίου του 2012 όταν έμελλε να ξημερώσει η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της μεγαλύτερου και ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδος και όχι μόνο. Ήταν 18 Ιουλίου του 2012 όταν εμφανίστηκες σαν «σωτήρας» και βγήκες μπροστά, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι πήδηξαν από το καράβι, για να σώσεις το ποδοσφαιρικό τμήμα από την ολική καταστροφή.

Εσύ αντί να πολεμήσεις το κόκκινο παρακράτος του χοντρού, όπως είπες, συμμάχησες με τον εχθρό και χρησιμοποίησες τον Παναθηναϊκό για τα πολιτικά σου παιχνίδια, γιγαντώθηκες εις βάρος του συλλόγου, ο Παναθηναϊκός συρρικνώθηκε, εσύ… μεγαλούργησες. Παίκτες έμεναν απλήρωτοι, η ομάδα τιμωρούνταν με αποκλεισμό από την Ευρώπη γιατί ΕΣΥ αποφάσισες να αφήσεις απλήρωτο τον Βέμερ για ένα γελοίο ποσό, την ώρα που εσύ επένδυες υπέρογκα ποσά σε επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη και ακέφαλη.

Μετά από 9 χρόνια κατάφερες να αλλοιώσεις το Παναθηναϊκό dna, κατάφερες να χαλάσεις τις Κυριακές μας, κατάφερες να μας κάνεις να ξεχάσουμε τι σημαίνει ευρωπαϊκή πορεία και τι σημαίνει πρωταθλητισμός, μετά από 9 χρόνια κατάφερες να σε μισεί κάθε Παναθηναϊκός πάνω στη γη.”

Διαίρει και βασίλευε”

Το πλάνο της επιτυχίας σου γνωστό, όταν τα πράγματα στράβωσαν πέταξες το μπαλάκι στον απλό κόσμο και στους οργανωμένους, σπείροντας την διχόνοια και συνεχίζοντας το καταστροφικό σου έργο ευκολότερα, χωρίς κανέναν αντίπαλο.

Γιαννάκη αρκετά τόσα χρόνια, η υπομονή εξαντλήθηκε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόλυτη απομάκρυνση σου από τα δρώμενα του συλλόγου. 3225 ημέρες να που σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους…

ΥΓ: Λευτεριά στην ΠΑΕ…

ΥΓ2: Γεώργιε Καλαφάτη θα επαναφέρουμε την Παναθηναϊκή ιδέα εκεί που της αρμόζει.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: