Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

H συνέντευξη Φυλακούρη και η αναφορά του στον Νικόλα Πατέρα

Ακόμη μια συνέντευξη έδωσε ο παλαίμαχος άσσος του Τριφυλλιού και μέλος της ομάδας του Γουέμπλεϊ, Τότης Φυλακούρης. Η αλήθεια είναι πως ανέφερε πολλά στο site sportdog.gr.

Εμείς θα εστιάσουμε στο σημείο που αναφέρεται στον Νικόλα Πατέρα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο κύριος Φυλακούρης είχε μιλήσει και την περίοδο του Πάσχα, αναφερόμενος ξανά στον πρόεδρο του τελευταίου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού.

Το απόσπασμα της συνέντευξης έχει ως εξής:

Το όνομα του Πατέρα, πάντως, πρόσφατα είχε βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα, πρόσφατα, μετά από δηλώσεις που είχατε κάνει. Τι ισχύει τελικά;

“Μακάρι να επιστρέψει, όλοι οι Παναθηναϊκοί μιλούν μαζί τους. Μιλούσαμε μαζί του οι παλαίμαχοι, υπήρξε συνεννόηση. Αν ελάχιστοι Παναθηναϊκοί έχουν πίκρα, δεν φταίει αυτός. Είναι ζεστός για τον Παναθηναϊκό, γιατί να μην το πλησιάσουν από την ΠΑΕ; Αν θα επιστρέψει εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα τον πλησιάσουν, έχει βάλει λεφτά, είναι άνθρωπος που γνωρίζει. Μιλάει με τους παλαίμαχους, είμαι πολύ κοντά στην ομάδα γιατί είναι Παναθηναϊκός ο άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι είναι ζεστός”.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σημείο αλλά και την πρόσφατη επανεμφάνιση του Νικόλα Πατέρα στο sdna.gr και τον Βασίλη Βέργη σε αφιερωματική εκπομπή για την εποχή του Γουέμπλεϊ μπορούμε να καταθέσουμε τις εξής σκέψεις:

-Ο Τότης Φυλακούρης μιλάει απλά με βάση την διαίσθηση και το συναίσθημα του σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση του Νικόλα Πατέρα στην ΠΑΕ ή λειτουργεί ως… “λαγός” προμηνύοντας προσεχείς διοικητικές ανακατάξεις.

Είναι ξεκάθαρο πως μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι στα σχοινιά και η συνέχιση της παρουσίας του στην ΠΑΕ αποτελεί κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας. Το “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ” αποτελεί μότο στα χείλη των οπαδών της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να γυρίσει την κατάσταση και να κερδίσει χρόνο και ανοχή.


Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, το κλίμα εν όψει της Γενικής Συνέλευσης για την επικύρωση ή όχι των συμβάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες πλευρές της Διπλής Ανάπλασης είναι ξεκάθαρα προς το ΟΧΙ.

Το κυρίαρχο επιχείρημα είναι πως δεν γίνεται ένας άνθρωπος τόσο επικίνδυνος για τον Σύλλογο να χειριστεί το πιο σημαντικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από αυτό του γηπέδου.


– Ο Νικόλας Πατέρας από τη δική του πλευρά μιλώντας στον Βασίλη Βέργη είχε πει σχετικά με πιθανή επαναδραστηριοποίηση ότι δεν είναι στα σχέδια του αλλά… κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή στο μέλλον. Ταυτόχρονα είχε ταχθεί υπέρ του Βοτανικού τονίζοντας όμως συνάμα πως δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Τα πράγματα είναι απλά:

Αν η κυβέρνηση και ο Δήμος έχουν όντως τα κεφάλαια για να χτίσουν το γήπεδο (εμείς έχουμε τις επιφυλάξεις μας πάνω σε αυτό το κομμάτι) σίγουρα θα θέλουν το όχι της ΓΣ να γίνει ναι.

Στην προσπάθεια τους αυτή ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ξεκάθαρα το καμμένο χαρτί και ο αδύναμος κρίκος.

Άρα ένα νέο ηγετικό πρόσωπο θα ήταν προτιμότερο σε σχέση με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ο Νικόλας Πατέρας σίγουρα έχει μπόλικο κεφάλαιο εντός του Παναθηναϊκού.

Αν πάλι όλη αυτή η ιστορία της Διπλής Ανάπλασης είναι φούσκα, τότε θα αφήσουν να εξελιχθούν τα πράγματα ως έχουν και με δεδομένο το ΟΧΙ των μελών της Γενικής Συνέλευσης στην ιδέα να χειριστεί ο Γιάννης Αλαφούζος την πιο κρίσιμη υπόθεση των 113 χρόνων ύπαρξης του Συλλόγου, θα ρίξουν με τον γνωστό “πολιτικάντικο” τρόπο το φταίξιμο στους…. κακούς οπαδούς της ομάδας.


Το μόνο βέβαιο είναι πως οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες με εξελίξεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναμένεται να κάνει κινήσεις και ο Μάρκος Δρακωτός.

Υ.γ.: Για τον Νικόλα Πατέρα και την στάση του τελευταίο διάστημα έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν (δες εδώ)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: