Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Παίκτες τουρίστες δεν πήγαν καν σήμερα στο Κορωπί!

Σήμερα ήταν κανονικά η τελευταία μέρα που θα συγκεντρώνονταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης στο Κορωπί.

Κανονικά μετά τα χθεσινά άπαντες θα έπρεπε να ήταν στο προπονητικό κέντρο ως ένα ελάχιστο δείγμα ότι αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης.

Στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου όμως ούτε αυτό δεν γίνεται. Κάποιοι παίκτες δεν εμφανίστηκαν καν, αφού είχαν κλείσει για σήμερα αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό!!!

Σε όσους βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις μίλησαν οι Ντρεοσί και Συλαϊδόπουλος, ζητώντας τους να προσέξουν τα κιλά τους στην περίοδο των διακοπών. Επίσης τους ενημέρωσαν πως η προετοιμασία πηγαίνει για τις 30 Ιουνίου και πως τότε θα βρουν νέο τεχνικό τιμ.

Σε έναν κανονικό Παναθηναϊκό σήμερα όλοι θα ήταν στο Κορωπί και θα περίμεναν γερή καμπάνα από μια Παναθηναϊκή διοίκηση.

Θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, την ΑΕΚ του Μελισσανίδη και τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και οι παίκτες την επόμενη μέρα θα έφευγαν κατευθείαν για διακοπές χωρίς να συγκεντρωθεί πρώτα όλη η ομάδα;

Από αυτή τη διοίκηση με αυτά τα μυαλά περιμένουμε να υπάρξει αλλαγή προς το καλύτερο;

Από αυτή διοίκηση περιμένουν κάποιοι να διαχειριστεί με σοβαρότητα το κομβικό ζήτημα της υπόθεσης του γηπέδου και το γκρέμισμα της Λεωφόρου;


Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: