Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Αλαφούζος, ο Παϊρόζ και οι κόκκινοι γραμμιτζήδες…

Σύμφωνα με κάποια εφημερίδα “Political”, στην οποία γράφουν γνωστοί για τα ολυμπιακά τους αισθήματα εργαζόμενοι του Γιάννη Αλαφούζου στον SKAI, ο κύριος Δρακωτός χαρακτηρίζεται από τον μεγαλομέτοχο ως… ερασιτέχνης και… λαϊκιστής σε σχέση με το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της ΠΑΕ.

Θα πρέπει βέβαια να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη απόπειρα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για αγορά της ΠΑΕ έγινε το 2018, την ίδια εποχή που εμφανίστηκε ο Ταϊλανδός Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Τότε ο…. σοβαρός και…. επαγγελματίας Γιάννης Αλαφούζος… έκρινε την πρόταση του Ταϊλανδού broker ως σοβαρή και αξιόπιστη, απορρίπτοντας εκείνη του προέδρου του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου. Μάλιστα πίσω από τον Παϊρόζ βρισκόταν ο αμφιβόλου αξιοπιστίας Βίκτωρας Ρέστης. Το γεγονός αυτό δεν είχε ανησυχήσει καθόλου τον… ορθολογιστή και… ψαγμένο στην πιάτσα μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την κατάληξη την ξέρουμε. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι βιώσαμε επικοινωνιακές φιέστες και ατελείωτους οικονομικούς ελέγχους, οι οποίοι τελικά οδήγησαν στο απόλυτο φιάσκο καθώς από εκεί που ο Παϊρόζ ήταν έτοιμος να μπει στην ΠΑΕ, ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Με λίγα λόγια ακόμη και στην αξιολόγηση ενός επιχειρηματία, ο… σοβαρός Γιάννης Αλαφούζος έκρινε τελικά σαν… ερασιτέχνης και πιάστηκε… “κότσος” από έναν απατεώνα που στη συνέχεια διέλυσε συθέμελα την ιστορική Μουσκρόν στο Βέλγιο.

Όσον αφορά τον κύριο Δρακωτό θέλουμε να είμαστε σαφείς. Περιμένουμε την συνέντευξη τύπου για να μπορέσουμε να κρίνουμε την σοβαρότητα ή όχι των προθέσεων του.

Κρατάμε όμως ως στοιχείο πως όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που αβαντάριζαν τον Παϊρόζ το 2018, σήμερα είτε κρατούν ουδέτερη στάση είτε στέκονται αρνητικά απέναντι στον Δρακωτό.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτό είναι θετικό σημάδι.

Υ.γ.: Όλως τυχαίως αυτοί που λανσάριζαν τον Ταϊλανδό ως μάνα εξ ουρανού για τον Παναθηναϊκό, σήμερα έχουν πάρει εργολαβία το προμοτάρισμα του δημοτικού γηπέδου στον Βοτανικό, ζώντας με την ψευδαίσθηση πως αν η ομάδα πάει στον σκουπιδότοπο της Αθήνας, θα έχουν ισχυρό ρολό την επόμενη μέρα μέσα στην ΠΑΕ.

Με την ψευδαίσθηση θα μείνουν…
1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: