Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανοιχτή επιστολή προς τον κύριο Δρακωτό

Αξιότιμε Κύριε Δρακωτέ

Με αυτή την ανοιχτή επιστολή ως leoforos1908.gr θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε κάποια πράγματα γιατί καλώς ή κακώς η απόσταση Νέα Υόρκη-Αθήνα δεν μπορεί να σας δώσει την πλήρη εικόνα του τι σημαίνει ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και προσπάθεια εξαγοράς του.

Στην Αμερική και σε όλο τον υπόλοιπο σύγχρονο κόσμο οι προτάσεις ενδιαφέροντος και οι εξαγορές εταιρειών γίνονται χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις. Οι πόρτες είναι κλειστές για τους πολλούς και οι κουρτίνες των γραφείων απλωμένες μέχρι τελευταίας ίντσας.

Η εξαγορά του Παναθηναϊκού δεν θα είναι μια απλή υπόθεση για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Όσο περισσότερο φως ρίχνετε στην προσπάθεια σας, ώστε να δει ο κόσμος, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να μας απαλλάξετε από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πρώτη φάση κρίνουμε ως πολύ θετική την επιστολή σας προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οφείλουμε μάλιστα να ομολογήσουμε πως ο κειμενογράφος έπιασε τον παλμό του απλού φιλάθλου και οπαδού και αυτό σας το πιστώνουμε γιατί βλέπουμε πως παρά τον ωκεανό που μας χωρίζει, φαίνεται να υπάρχει επίγνωση σχετικά με το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Όπως είναι όμως λογικό, μια απλή επιστολή δεν αρκεί.

Η εξαγορά της ΠΑΕ θα είναι μάχη χαρακωμάτων και αν θέλετε να γράψετε το όνομα σας στην ιστορία του Συλλόγου, θα πρέπει να μπείτε στο χαράκωμα.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έρθετε στην Αθήνα και να δώσετε μια συνέντευξη τύπου.

Στη συνέντευξη αυτή θα πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο της ομάδας σχετικά με τους επιχειρηματίες που εκπροσωπείτε και φυσικά το όραμα σας για αυτήν. Να μας πείτε δηλαδή τι ακριβώς ονειρεύεστε για το μέλλον του Παναθηναϊκού και του Συλλόγου γενικότερα.

Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η ναυαρχίδα του Συλλόγου, και θα πρέπει να είναι καλά για να είναι καλά ταυτόχρονα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ουσιαστικά σας ζητάμε να πείσετε τον κόσμο για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία της κίνησης σας.

Ξέρετε κύριε Δρακωτέ, έχει καεί η γούνα μας από διάφορους απατεώνες. Από το χιλιοταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν περάσει κατά καιρούς Τσάκες, Άραβες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, Ταϊλανδοί και λοιπές μυστήριες δυνάμεις.

Αν πείσετε τον κόσμο για τη σοβαρότητα της κίνησης σας, με μαθηματική ακρίβεια η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια σας. Κανένας Αλαφούζος δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Άλλωστε αν ισχύει πως η ΠΑΕ είναι όντως καθαρή από χρέη, τότε όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν στην πορεία.


Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να είστε το συντομότερο στην Αθήνα και να εμπνεύσετε τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών που αυτή τη στιγμή είναι βυθισμένοι στην απάθεια και την αδιαφορία για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Αν πάλι δεν έχετε την δυναμική αυτή δεν θα σας κακολογήσουμε, αλλά θα είναι προτιμότερο να σιωπήσετε γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να πιστέψει ξανά σε κάποιον και στο τέλος να βιώσει άλλη μια απογοήτευση…

Με πολύ χαρά και ενδιαφέρον λοιπόν σας περιμένουμε στην Αθήνα!

Με εκτίμηση
leoforos1908.gr

3 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: