Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η υπόθεση της Παιανίας δηλώνει πολλά…

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με το γεγονός ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αρνήθηκε να δεχτεί το ενδεχόμενο να προπονείται η Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.

Ο λόγος που δεν έγινε η παραχώρηση του χώρου φαίνεται πως δεν ήταν οικονομικός αλλά καθαρά εκδικητικός καθώς ο “καπετάνιος” δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με την επαγγελματική ομάδα του Συλλόγου.

Από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου είναι ο ίδιος, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στον χώρο και να βάζει μέσα όποιους επιθυμεί. Ακόμη και γίδια…

Να μην αναρωτιέται όμως μετά η οικογένεια Βαρδινογιάννη για ποιον λόγο έγιναν όσα έγιναν το 2008 και τα έχουμε παρουσιάσει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν από αυτήν εδώ τη γωνιά…

13 χρόνια μετά η οικογένεια έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός υπήρξε για εκείνη ένα εργαλείο στα επιχειρηματικά της σχέδια και μοχλός για την ραγδαία ανέλιξη της στην οικονομική ελίτ της χώρας και τίποτα παραπάνω.

Μηδέν συναίσθημα, καμία αγάπη για το τριφύλλι…

Και γι’ αυτό πολύ καλά έκανε και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός που στην κεντρική πινακίδα της Λεωφόρου δεν τοποθέτησε το πρόσωπο του Γιώργου Βαρδινογιάννη αλλά αυτά των Γεώργιου Καλαφάτη, Απόστολου Νικολαΐδη και Παύλου Γιαννακόπουλου.

Θα έκανε ποτέ κάτι ανάλογο στον Παναθηναϊκό ο Παύλος ή ο Θανάσης;

Εκεί είναι η διαφορά ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τους πατριάρχες του Συλλόγου.

Υ.γ.: Γιώργο Βαρδινογιάννη με αυτή σου την απόφαση δεν εκδικείσαι εμάς αλλά νέα παιδιά ηλικίας 19 και 20 χρονών.

Δεν σας έβρισαν ποτέ για να τους βάζετε τρικλοποδιές πιστεύοντας ότι έτσι εκδικείστε όλους εμάς που το 2008 πλημμυρίσαμε την Αθήνα απαιτώντας να φύγετε από τον Σύλλογο.

3 Comments

    • Να ξέρεις ότι η κυρία Μαριάννα έχει το μεγαλύτερο μίσος για την ομάδα.

      Το ζήτημα του ιδρύματος Ελπίδα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και μόνο μπράβο έχουμε να πούμε.

  • Αυτό δεν το ήξερα .
    ΟΚ είναι τότε οικογενειακό το μίσος τους για την ομάδα, αλλά ξανά γίνει συλλαλητήριο, τα μπινελίκι μου για αυτούς τους κηφήνες , θα ακουστούν ακόμη πιο δυνατά

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: