Δευτέρα, 26 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Eπικοινωνιακές φανφάρες για τον Βοτανικό ακόμη και με ένα ΦΕΚ

Σήμερα διέρρευσε προς τα ΜΜΕ ότι δημοσιοποιήθηκε το ΦΕΚ με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει στο άρθρο 45 και την νομοθετική κατοχύρωση των κινήσεων που καλούνται να κάνουν τα συμβαλλόμενα μέρη της Διπλής Ανάπλασης.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως το συγκεκριμένο ΦΕΚ δεν δημοσιοποιήθηκε σήμερα αλλά στις 19 Ιουνίου…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι απλά:

Για ποιον λόγο έγινε η σημερινή διαρροή και δεν αναφέρθηκε το γεγονός αυτό την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε το ΦΕΚ;

Τι νόημα είχε η σημερινή επικοινωνιακή φανφάρα από πλευράς Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού;

Επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κύριος Τάκης Μαλακατές, θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν ενημέρωσε τα μέλη του Α.Ο. και τον κόσμο της ομάδας σχετικά με την υπογραφή της παράτασης του MoU έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2021.

Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση το MoU θα έπρεπε μέχρι τις 30/06/2021 να έχουν συναφθεί, δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί οι διμερείς συμβάσεις των συμβαλλόμενων μερών της Διπλής Ανάπλασης.

Σε διαφορετική περίπτωση οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη είχε το δικαίωμα να αποχωρήσει του project χωρίς την καταβολή κάποιας αποζημίωσης.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό για ακόμη μια φορά είναι ότι τα μέλη του Α.Ο. μένουν στο σκοτάδι και πολλά πράγματα διαδραματίζονται πίσω από κλειστές πόρτες, αυξάνοντας όλο και περισσότερο τους προβληματισμούς γύρω από την υπόθεση του γηπέδου…

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: