Τρίτη, 6 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Aφήνει ανενημέρωτη τη νομική επιτροπή του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό ο πρόεδρος του Α.Ο. ;

Όταν συστάθηκε η νομική επιτροπή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό, η πλειοψηφία του κόσμου επικρότησε την κίνηση αυτή. Δεν είναι δυνατόν να μην εκπροσωπείται νομικά ο Α.Ο. στις συζητήσεις με τα υπόλοιπα συμβαλλόμενα μέρη της Διπλής Ανάπλασης και ταυτόχρονα να μην έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε νομικές συμβουλές ο πρόεδρος Τάκης Μαλακατές.

Υπάρχει πολύ έντονη φημολογία πως ο Δήμος Αθηναίων έχει παραδώσει από 31 Μαρτίου στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ένα τρισέλιδο κείμενο το οποίο παρουσιάζει τα θέλω της συγκεκριμένης πλευράς σχετικά με τον Βοτανικό και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτό το έγγραφο δεν έχει δημοσιοποιηθεί πουθενά. Το μόνο που ακούγεται από τους γνωστούς Βοτανολόγους του SDNA είναι πως οι συμβάσεις θα είναι άρτιες….

Από που το γνωρίζουν;

Έχουν δει προσχέδια;

Έχουν άμεση πρόσβαση σε έγγραφα στα οποία η νομική επιτροπή του Ερασιτέχνη δεν έχει όλο αυτό το διάστημα;

Απ’ ότι φαίνεται ο κύριος Μαλακατές θέλει να μετατρέψει την επιτροπή αυτή σε καθαρά διακοσμητική.

Σε μια σειρά συναντήσεων που είχε ο ίδιος για τις διμερείς συμβάσεις, η νομική επιτροπή δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση ούτε και παρουσία στις συζητήσεις και ειδικά σε αυτές που έγιναν με την πλευρά των τραπεζών.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι σαφή και ξεκάθαρα:

-Πόσες φορές και πότε έχει συναντηθεί με τις τράπεζες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη;

-Με ποιους νομικούς συμβούλους στο πλευρό του έκατσε στο τραπέζι των συζητήσεων ο κύριος Μαλακατές;


Όταν συστάθηκε η νομική επιτροπή του Ερασιτέχνη, ο κύριος Μαλακατές είχε δηλώσει στο επίσημο site του Συλλόγου τα εξής:

Ο πρόεδρος του Α.Ο. λοιπόν πρέπει να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα;

-Τα τέσσερα μέλη της νομικής επιτροπής που συστάθηκε από τον ίδιο μετέχουν στις συζητήσεις και στη συγγραφή των συμβάσεων ή βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι;

Γιατί αν ισχύει το δεύτερο και η νομική επιτροπή δεν έχει εικόνα τότε ο πρόεδρος μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναξιόπιστος απέναντι στα μέλη του Ερασιτέχνη από τα οποία σε ενάμιση μήνα θα ζητήσει να ψηφίσουν υπέρ των διμερών συμβάσεων και του Βοτανικού συνολικά.

Υ.γ.: Ο γνωστός Βοτανολόγος του facebook με τα συγκινητικά βίντεο υπέρ της μετακόμισης στο… Νέο Δελχί της Αθήνας (δες εδώ τι εννοούμε) έχει στοχοποιήσει επανειλημμένως συγκεκριμένο μέλος της νομικής επιτροπής.

Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό…

Όποιος δεν λέει “ναι σε όλα” αυτομάτως περνάει στο περιθώριο προφανώς…

9 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: