Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Aπό top γιατρό στην Βαρκελώνη η επέμβαση στο γόνατο του Αϊτόρ!

Μετά το αρχικό “σοκ” με την επιβεβαίωση της ολικής ρήξης στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του που υπέστη στον αγώνα με τον Άρη (επιβεβαίωση που ήρθε έπειτα από τον δεύτερο κύκλο εξετάσεων το πρωί της Δευτέρας, 24/10), ο Αϊτόρ έπρεπε να βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις του, προκειμένου να δει πως θα αντιμετωπίσει τον πιο σοβαρό τραυματισμό της έως τώρα καριέρας του.

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός ήθελε εξαρχής να γινει η επέμβαση στην πατρίδα του και δη στη Βαρκελώνη, σε έναν εκ των κορυφαίων χειρουργών-ορθοπεδικών του κόσμου, τον Dr. Ραμόν Κουγάτ.

Κάτι που συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήταν απ’ την πρώτη στιγμή δίπλα του και συμφώνησαν να γίνει το χειρουργείο αποκατάστασης της “ζημιάς” στο γόνατό του εκεί, όπου κι ο ίδιος θα αισθανόταν μεγαλύτερη “ασφάλεια”. Πράγμα πολύ βασικό και για την ψυχολογία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του.

Πόσω μάλλον δε, απ’ την στιγμή που η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο “Instituto Cugat” της Βαρκελώνης, από έναν εκ των κορυφαίων ορθοπεδικών του πλανήτη και specialist σε τραυματισμούς που αφορούν γόνατα κι αστραγάλους ποδοσφαιριστών, στον οποίο έχουν απευθυνθεί ορισμένα απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.

Ήδη από χθες (25/10) έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (με αποστολή των εξετάσεων) με την κλινική του Ραμόν Κουγάτ, ούτως ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν πλέον θα έχει ξεπρηστεί το γόνατο του Αϊτόρ να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί στην επέμβαση.

πηγή: sport24.gr, Κώστας Γουλής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: