Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τι θα κάναμε με τη διαιτησία αν ήμασταν στη θέση του Αλαφούζου…

Από χθες και μετά τα αίσχη που έγιναν στο Ηράκλειο, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια υπεράσπισης και δικαιολόγησης του Γιάννη Αλαφούζου σε σχέση με το κομμάτι της διαιτησίας.

Το ερώτημα που τίθεται είναι στη λογική: “Δηλαδή τι θέλετε; Να ξεκινήσει ο Αλαφούζος να χρηματίζει ή να δέρνει διαιτητές;”

Όχι κύριοι! Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Η κατάσταση είναι πιο απλή και εύκολη χωρίς να πειραχτεί ούτε τρίχα διαιτητή.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι πλέον ανεξάρτητη από την ΕΠΟ και τις ενώσεις με τον αρχιδιαιτητή να μην έχει καμία επαφή με το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Άρα δεν μπορεί να ελεγχθεί, αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

Αυτή τη στιγμή ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ έχει ανεπίσημα τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και επίσημα τον μεγάλο “έρωτα” του Λευτέρη Αυγενάκη στο πρόσωπο του. Μάλιστα ο υφυπουργός αθλητισμού θέλει να κάνει μαζί με τον Σκωτσέζο τη διαιτησία επαγγελματική γεμίζοντας την προφανώς με Καραντώνηδες, Τζήλους, Φωτιάδες και Ευαγγέλου…

Ο Σκωτσέζος αυτή τη στιγμή είναι ολοφάνερα αγκαλιά με την κυβέρνηση μέσω του Αυγενάκη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την άλλη είναι ένας από τους στυλοβάτες της σημερινής κυβέρνησης δίνοντας “ρέστα” υπέρ της μέσω του SKAI και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης που ελέγχει. Όλα τα στελέχη της ΝΔ κάνουν “πασαρέλα” κάθε μέρα από το κανάλι του.

Και ποιο είναι το ευχαριστώ της κυβέρνησης απέναντι του στο κομμάτι του Παναθηναϊκού;

Το σπρώξιμο του Καρυπίδη; Οι αβάντες στον Μαρινάκη; Η διαρκής σφαγή της ομάδας;

Τα πράγματα είναι απλά.

Αν ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια, πρέπει να “βουτήξει από το αυτί” (μεταφορικά) τον Λευτέρη Αυγενάκη, να τον πάει στο Μέγαρο Μαξίμου ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!!! (πάλι μεταφορικά)

Να τους δείξει ότι εκεί που κάθονται οι Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης, Δημητριάδης και Αυγενάκης κάθονται εξαιτίας ΚΑΙ της δικής του βοήθειας και άρα απαιτεί ΣΕΒΑΣΜΟ για την ομάδα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει υπό τον έλεγχο του.

Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο, θα δούμε μετά αν ο Κλάτενμπεργκ θα στείλει ξανά Καραντώνηδες να σφάξουν τον Παναθηναϊκό.

Τόσο απλά τόσο όμορφα…

Λύσεις υπάρχουν αρκεί να το θέλουμε…

Eκτός αν το κόμμα είναι πάνω απ’ όλα και ο Παναθηναϊκός δεν μας απασχολεί καθόλου…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: