Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Συντριπτική ήττα για Αλαφούζο-Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη πρόεδρος στην ΕΠΟ μετά την διεξαγωγή των εκλογών σήμερα το πρωί. Ο αρχηγός της Εθνικής του Euro 2004 και εκλεκτός της πλευράς Μαρινάκη, Αλαφούζου, Νέας Δημοκρατίας πήρε 66 ψήφους από τις 68, σχεδόν παμψηφεί δηλαδή ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά.

Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής έμειναν όμως οι Έλληνες διεθνείς Χαριστέας, Ανατολάκης, Καφές και οι δύο υποψήφιοι που είχαν τη “στήριξη” του Ολυμπιακού, του Αλαφούζου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Oυσιαστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης γίνεται ένας πρόεδρος γλάστρα καθώς το συμβούλιο της ΕΠΟ θα ελέγχεται πλήρως από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος (και όχι ο Παναθηναϊκός) ενώ για δυο χρόνια ήταν με την πλευρά των νικητών στην ΕΠΟ, την τελευταία στιγμή συμμάχησε για ακόμη μια φορά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό και τη Νέα Δημοκρατία για να ηττηθεί τελικά.

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και το 2017. Ενώ ήταν στη γραμμή για στήριξη στον Βαγγέλη Γραμμένο, λίγο πριν τις εκλογές άλλαξε κατεύθυνση στηρίζοντας τον εκλεκτό του Μαρινάκη και της ΝΔ, Κώστα Καλαντζή.

Είναι θλιβερό, τραγικό και αισχρό να μετατρέπει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό σε παραμάγαζο του Μαρινάκη και της ΝΔ. Τα ίδια ακριβώς θα γράφαμε και για οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος τα “έσπασε” με την πλευρά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με τους οποίους είχε συμμαχία εδώ και δυο χρόνια, όφειλε να ρίξει ΛΕΥΚΟ και όχι να στηρίξει τον… Γιώργο Ανατολάκη και τον Χαριστέα του… Καρυπίδη για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αυτή και μόνο αυτή θα ήταν η πιο τίμια στάση για τον Σύλλογο.

Για τον Αλαφούζο όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα εργαλείο εξυπηρέτησης των δικών του και ΜΟΝΟ συμφερόντων.

Υ.γ.: Για τη στάση του Αλαφούζου είχατε ενημερωθεί πρώτοι από αυτήν εδώ την γωνιά, όταν όλοι οι υπόλοιποι δεν έβγαζαν κιχ…. (δες εδώ)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: