Παρασκευή, 12 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Σε ποιον ανήκει τελικά η Λεωφόρος κύριοι του Δήμου Αθηναίων; (pic)

Με ανάρτηση στο twitter ο πάντα καλά διαβασμένος χρήστης monoleoforos αποκάλυψε παλαιότερο έγγραφο του Δήμου Αθηναίων με το οποίο ο Δήμος αναγνωρίζει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ως ιδιοκτήτη του οικοπέδου της Λεωφόρου και μάλιστα του ζητάει να πληρώσει εκείνος τα έξοδα για την επισκευή των πεζοδρομίων πέριξ του γηπέδου.

Τα λόγια είναι περιττά πλέον.

Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός από ιδιοκτήτης να γίνει αιώνιος νοικάρης και μάλιστα τη στιγμή που θα βάλει ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ για την οικονομική απόσβεση της κατασκευής του νέου γηπέδου.

5 Comments

 • pao29

  ι πληροφορίες από τον Ερασιτέχνη για τις συμβάσεις που έχουν πάρει στα χέρια τους δεν είναι πολύ «θετικές» – το γράφω όσο πιο διακριτικά μπορώ – με τον Παναθηναϊκό αντί για… αφεντικό των εγκαταστάσεων, προβλέπεται να είναι φιλοξενούμενος και επαίτης!
  Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Καλαφάτη, του Νικολαΐδη και όλων των γιγάντων που έχτισαν πέτρα, πέτρα τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.
  Δεν θέλω να κάνω χαρακτηρισμό για κανέναν. Ούτε για όσους είναι υπέρμαχοι του Βοτανικού, ούτε για όσους είναι φανατικά εναντίων της Διπλής Ανάπλασης! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

 • nauarhos

  λεωφορος ο ερασιτέχνης που είναι αποδέκτης του εγγράφου, γνωρίζει την ύπαρξη του? ηθακησιος παναγιωτοπουλος και μπαλτακος εδω και πολυ καιρο χρονο θα λεγα σκιζουν τα ρουχα τους ς οτι πρεπει να κινηθουμε δικαστικα , κατι μου λεει οτι θα ερθουν κιαλλα τετοια εγγραφα στη δημοσιοτητα

 • hristos

  Σύμφωνα με το Ν.4495/2017 , ο Ερασιτέχνης Παναθηναικός για να αποδείξει την χρονολογία παλαιότητας του γηπέδου και ότι είναι νόμιμος ιδιοκτήτης του ακινήτου αρκεί στην σελίδα του ΤΕΕ περί αυθαιρεσιών του παρόντος νόμου να αναρτήσει αυτό το δημόσιο έγγραφο.

  Αυτό το έγγραφο που αποτελεί απόδειξη της ιδιοκτησίας του γηπέδου , μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρτιά που πιστοποιούν ότι εντός του νομίμου περιγράμματος δεν έχει εκτελεστεί οποιαδήποτε άλλη αυθαιρεσία , ένας συνάδελφος μηχανικός μπορεί να εκδώσει μια βεβαίωση περί της ιδιοκτησίας του ακινήτου και η οποία βεβαίωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τίτλος ιδιοκτησίας αν πάει σε ένα συμβολαιογράφο και το καταχωρήσει στα βιβλία του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: