Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Προσπάθεια για διοργάνωση συλλαλητηρίου εναντίον του Αλαφούζου

Είναι προφανές πως ο κόσμος του Συλλόγου είναι στα κάγκελα με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο ένα κείμενο-καλέσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον μεγαλομέτοχο την προσεχή Κυριακή (16/05) στο Πεδίον του Άρεως.

Το κείμενο αναφέρει τα εξης:

Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος. Από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ, ο σύλλογος ολοένα και μικραίνει.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου να παρευρεθούμε την Κυριακή 16/5 στο Πεδίον του ‘Αρεως και να βρωντοφωνάξουμε την αγανάκτηση μας: « ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ». Στο σημείο που έχουμε περιέλθει ΔΕΝ μας απασχολεί η διάδοχη κατάσταση ( που είμαστε σίγουροι οτι θα υπάρξει ) αλλά μονάχα η απομάκρυνση της πιο επικίνδυνης διοίκησης που γνώρισε ποτέ του ο Μεγάλος Σύλλογος. Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία ξεκινάει μονάχα ως αρχή μια σειράς δράσεων που δεν θα σταματήσουν μέχρι την οριστική και αμετάκλητη απομάκρυνση του απ΄την ομάδα μας.

Θα ευχόμασταν το συγκεκριμένο κάλεσμα να μην γινόταν μέσω των ΜΚΔ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό μέσο που έχουμε. Διαδώστε το μήνυμα. Ο σύλλογος μας χρειάζεται. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ – Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: