Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Πολύ κοντά σε συμφωνία για το κλειστό του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το site totalbasket.gr, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την κυβέρνηση για την απόκτηση του δικαιώματος πλήρους εκμετάλλευσης του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ.

Δεν έχουμε κρύψει πως συμφωνούμε απόλυτα με την ιδέα αυτή και ελπίζουμε πως θα αποτελέσει την αρχή για ακόμη θετικότερες εξελίξεις στο προσεχές μέλλον σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Το totalbasket.gr αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

“Οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο αλλά αυτό μάλλον θετική ένδειξη είναι και όχι κάτι το ανησυχητικό. Εδώ και κάποιο διάστημα και με διαρροή από πλευράς της Κυβέρνησης, είχε γίνει γνωστό ότι συζητάνε με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Totalbasket.gr, οι συζητήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο “κατοστάρι” πριν τον τερματισμό. Οι συζητήσεις όπως λένε οι πληροφορίες γίνονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα με την αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης να είναι διάχυτη.

Αν μάλιστα δεν προέκυπτε το σοβαρότατο θέμα με την Euroleague, στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος του ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της 26ης Απριλίου, τότε ενδεχομένως να είχαμε και ανακοινώσεις πριν το Πάσχα. Άλλωστε είναι ένα θέμα το οποίο έχει “δουλευτεί” αρκετό καιρό από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν είναι κάτι που προέκυψε το τελευταίο διάστημα.

Η συζήτηση φυσικά και αφορά παραχώρηση του ΟΑΚΑ προς εκμετάλλευση από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο πλαίσιο με την συμφωνία που έχει γίνει και με την ΑΕΚ για το κλειστό στα Άνω Λιόσια. Αυτή η συμφωνία θα αλλάξει κυριολεκτικά επίπεδο τον Παναθηναϊκό και στην ουσία θα ξεκλειδώσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αλλά και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο μήνας Μάιος λοιπόν θα είναι καθοριστικός για το γηπεδικό και στον Παναθηναϊκό θέλουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία έτσι ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν που αναμένεται με …εκπλήξεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τέσσερα συμβόλαια κομβικών παικτών είναι στον αέρα ενώ επισφαλής είναι και η θέση του Όντεντ Κάτας που το τελευταίο διάστημα χάνει συνεχώς πόντους με την εικόνα της ομάδας.”

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: