Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ούτε οικονομοτεχνικές μελέτες δεν έχουν γίνει για τον Βοτανικό!!!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πάντα καλά ενημερωμένη σελίδα του Facebook «Παναθηναϊκός Συναγερμός» ο Δήμος Αθηναίων και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν καν καταρτίσει τις οικονομοτεχνικές μελέτες για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό!!!

Μας μιλούν για συμβάσεις που όλο έρχονται, ενώ δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά…

Αναλυτικότερα η σελίδα αναφέρει τα εξής:

«Η σελίδα είναι σε θέση να γνωρίζει από πολύ καλή πηγή ότι ούτε ο Δήμος Αθηναίων ούτε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν υποβάλει τις οικονομοτεχνικές μελέτες που τους έχουν ζητηθεί ώστε να εξεταστεί αν μπορεί να προχωρήσει η χρηματοδότηση του γηπέδου.

Και δεν είναι καθόλου εύκολο να τις υποβάλουν, διότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα όργανά της θεωρούν ότι πρέπει να αποδειχτεί ότι το “πρότζεκτ” του γηπέδου δεν θα αποτελέσει κρατική χρηματοδότηση υπέρ ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, δηλαδή υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Και όπως είναι γνωστό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν περνάνε “μελέτες” τύπου “ο μπακαλόγατος” που περνάνε στο αλαφουζιστάν.

Προφανώς, λέμε εμείς, το θέμα μπορεί να λυθεί μόνο πολιτικά – αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και γι’ αυτό βλέπετε να πάνε από αναβολή σε αναβολή.

Όμως, όλες αυτές οι αναβολές εγκλωβίζουν τον Παναθηναϊκό σε μια όλο και πιο αδιέξοδη κατάσταση και κάποτε επιτέλους θα έπρεπε ο Ερασιτέχνης να πατήσει πόδι απαιτώντας τον πλήρη απεγκλωβισμό από τη Διπλή Ανάπλαση!

Τα άλλα που διαβάζετε από τις φιλοκυβερνητικές πηγές είναι σανός κακής ποιότητας ώστε να συντηρείται το θέμα και μη δίνετε σημασία.

Ασφαλώς ΔΕΝ λέμε ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη, όμως ο βαθμός δυσκολίας για την υλοποίησή της είναι ιδιαίτερα μεγάλος.»

2 Comments

  • pao29

    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ 2ΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΕΤΗ ΑΓΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΟΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: