Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (07/07)

* Ανησυχεί ο κόσμος. Δεν βλέπει μεταγραφές. Ο ένας λέει γιατί είναι επιλεκτικός ο Γιοβάνοβιτς. Ο άλλος αναρωτιέται εάν λεφτά υπάρχουν. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί που θέλουμε δεν έρχονται και αυτοί που έρχονται, δεν μας ενθουσιάζουν. Έτσι μου το είπαν, έτσι σας το λέω. Αλλά σταδιακά και οι τιμές θα πέσουν και τα στάνταρ του Ιβάν. (SPORTIME)

* Εντείνονται οι φήμες στην πιάτσα, σύμφωνα με τις οποίες έξι ομάδες της SL1 (Τρεις «μεγάλες» και τρεις «μικρομεσαίες») έχουν ήδη συμφωνήσει με την Nova. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν είναι μια από αυτές, μάλιστα ακούγεται έντονα ότι το χάσμα με το κανάλι της Κάντζας είναι τεράστιο και η επικοινωνία ανύπαρκτη πια. Θα δούμε αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες. Άλλωστε, η ιστορία έχει διδάξει ότι τα καλοκαίρια για τα τηλεοπτικά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, διότι πολλά αλλάζουν! Υπομονή έως τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. «League TV», πάντως είναι απίθανο να δούμε. (LIVE SPORT)

* Καμία αντίρρηση πως σε ορισμένες περιπτώσεις ο τεχνικός διευθυντής αποτελεί πρόβλημα. Αλλά είναι απαραίτητος, σε επίπεδο συνεννόησης. Ο Παναθηναϊκός ας πούμε έχει ένα θέμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λέει «θέλω αυτόν». Ο Σπύρος Βλάχος σαν εκτελεστικός διευθυντής καλείται να κάνει πράξη την επιθυμία του κόουτς. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να τα «χώσει». Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά ποιος παίρνει την ευθύνη για τι αν υπάρχει το «value for money»; (SPORTIME)

* Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος πλέον να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες τις διαπραγματεύσεις με τον βασικό στόχο του για το κέντρο της άμυνας. (SPORTDAY)

* Εκτός από τη «δεξαμενή» της ακαδημία, ο Παναθηναϊκός θα τσεκάρει και 2-3 περιπτώσεις νεαρών παικτών απ΄ την ελληνική αγορά για τη Β’ ομάδα. (SPORTDAY)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: