Σάββατο, 13 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και ο Ιβάν…

Ανακάλυψαν οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού το πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα τονίζοντας ότι δεν φταίει ο Ιβάν.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Πέρυσι μετά από κάθε ήττα από τον ΠΑΣ οι δημοσιογράφοι ξέσκιζαν τον Μπόλονι και άφηναν στο απυρόβλητο τους παίκτες διευκολύνοντας το παιχνιδάκι των τελευταίων με σκοπό να τα φορτώσουν όλα στον προπονητή και να τον φάνε.

Κανένας όμως δεν ρώτησε ποτέ τον Ρουμάνο τί έβλεπε στο Κορωπί και του γυρνούσαν τα μυαλά ανάποδα…

Φέτος που τα έχουν καλά με τον Ιβάν (πονηρός ο Σέρβος) φταίνε οι παίκτες που δεν έχουν εγωισμό.

Λυπόμαστε που χαλάμε τη μανέστρα αλλά το πρόβλημα δεν είναι ψυχολογικό αλλά καθαρά θέμα ποδιών και ικανότητας ορισμένων παικτών.

Όταν η ομάδα δεν τρέχει είτε γιατί έχει στα χαφ της μεγάλους σε ηλικία παίκτες, που δεν μπορούν να τρέξουν είτε γιατί δεν έχουν λυθεί τα πόδια, κανένας εγωισμός δεν ευθύνεται.

Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε για τη θέση 8 και τον box to box ταχυδυναμικό παίκτη που χρειάζεται να μοιράζεται τη θέση με τον Μαουρίσιο.

Ήρθε ο Λούντκβιστ που βαφτίστηκε οχταροδεκάρι. Ο Σουηδός φαίνεται πως παίζει καθαρά ως δεκάρι και όχι στη θέση 8.

Βέβαια θα πρέπει να τον δούμε στη συγκεκριμένη θέση σε παιχνίδια πιο βατά για να μπορέσουμε να τον κρίνουμε και να τον κατατάξουμε αντίστοιχα στο ρόστερ.

Μέχρι να γίνει αυτό θα ζούμε και θα πεθαίνουμε με τα πνευμόνια του Μαουρίσιο και υπό προϋποθέσεις με τον Αλεξανδρόπουλο για την πιο κομβική θέση του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Αυτό λέγεται προβληματικός μεταγραφικός σχεδιασμός και όχι κακή νοοτροπία…

Υ.γ.: Αϊτόρ και Λούντκβιστ ήρθαν από μικρομεσαίες ομάδες της Ολλανδίας με πολύ καλούς αριθμούς. Μόνο που το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ανοιχτό με άμυνες της πλάκας, στις οποίες έκανε 25 γκολ ο Γιακουμάκης…

Αυτοί οι παίκτες για την Ολλανδία είναι φανταστικοί. Όταν όμως τους βάζει στην Ελλάδα κόντρα πλάτη ο Πεερσμαν ή ο Κάργας βάζουν τα κλάματα και χάνονται…

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει “γατιά” αλλά “ταύρους”.

Αν η ομάδα δεν σκληρύνει και δεν αλητέψει θα μας τρώνε λάχανο στο ρελαντί…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: