Πέμπτη, 30 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μπόλονι: Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα

Τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το επικειμένο με τον Παναιτωλικό ξανά στο Αγρίνιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τοποθετήθηκε σχετικά με:

Τον βαθμό ετοιμότητας του κλάμπ: «Μη πάμε τόσο γρήγορα, νίκη, δεύτερη θέση και τα λοιπά. Σιγά-Σιγά. Ηρεμία, δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή διαδικασία, καλά παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο στον επόμενο αγώνα και μέχρι εκεί δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είμαστε φιλόδοξοι και ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να φαντασιωνόμαστε και διάφορες δηλώσεις για το μέλλον, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα».

Τον βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Κάθε αγώνας μας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς… όλοι! Καταρχήν υπάρχει ένα άγνωστο. Και το άγνωστο είναι μια παράμετρος που όλο και πιο συχνά βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Και ακριβώς αυτό το άγνωστο είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: