Τετάρτη, 29 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μήνυμα της διοίκησης προς τους παίκτες

Αυτή την ώρα διεξάγεται η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Πριν την έναρξη του προγράμματος συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε το μήνυμα της ιδιοκτησίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τονίζοντας τα εξής:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: