Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Θοδωρή Ιακωβίδη είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης, ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τρίτη θέση στο σύνολο στο Β’ Γκρουπ των 91 κιλών, σηκώνοντας 338 κιλά (156κ. στο αρασέ και 182κ. στο επολέ – ζετέ) με 5/6 έγκυρες προσπάθειες.

Η παρουσία του στο Τόκιο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της αθλητικής του καριέρας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προσπάθησε στην τρίτη του φορά στο επολέ ζετέ να σηκώσει 191 κιλά, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια γονάτισε, φίλησε το ταρτάν και αποχώρησε συγκινημένος για τελευταία φορά.

Μετά το τέλος στις δηλώσεις του ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του μιλώντας δακρυσμένος για την οικονομική δυσπραγία και τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια.

“Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου” ήταν μερικά από τα λόγια του Έλληνα αθλητή που συγκλόνισαν και ταυτόχρονα εξόργισαν για την αδιαφορία της πολιτείας.

«Άφηνα την προπόνηση για να πάω στη δουλειά, μόνο μου στήριγμα ήταν ο Παναθηναϊκός» ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων.

Η προσπάθεια “Σύλλογος πιο Μεγάλος” με ανακοίνωση της αναφέρει ότι ανοίγει λογαριασμό στήριξης του αθλητή του Παναθηναϊκού ως μια ελάχιστη αναγνώριση της συγκλονιστικής προσπάθειας του.

1 Comment

  • kapetanios

    ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: