Τρίτη, 24 ΜαΐουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Θέλει να χτίσει τείχος με Ρανγκέλ-Μπράουν και στο βάθος κοιτάει Βουλκίδη!

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ δεν σταματά να τραβά τα βλέμματα της δημοσιότητας εν όψει της νέας σεζόν. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία δουλεύουν ασταμάτητα για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Μετά την αποχώρηση του Πελεκούδα και την απόσυρση του Σωτήρη Πανταλέοντα είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση στη θέση των μπλοκέρ. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Μπράουν και Βουλκίδη.

Ο Μπράουν πέρυσι αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου και είχε πολύ καλή παρουσία. Ενδεχόμενη απόκτηση του 30χρονου Καναδού θα αναβαθμίσει ποιοτικά τον Παναθηναϊκό δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τον Ρανγκέλ.

Εδώ πρέπει να επισημανθεί πως αν αποκτηθεί ο Μπράουν, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει για Έλληνα λίμπερο εάν παραμείνει ο κανονισμός για 4 ξένους. Σε περίπτωση που οι θέσεις των ξένων αυξηθούν και πάνε στις 5 τότε οι πράσινοι θα μπορέσουν να κινηθούν και για ξένο λίμπερο.

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ελλάδος του 2020 εξετάζουν και την περίπτωση του Βουλκίδη. Εάν ο Έλληνας διεθνής μπλοκέρ δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό, θα υπάρξει ενδεχομένως υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του.

Όσον αφορά την υπόθεση Πρωτοψάλτη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και ουσιαστικά οι επιλογές του Έλληνα ακραίου είναι ο Παναθηναϊκός από Ελλάδα και η γαλλική Νις από το εξωτερικό.

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: