Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Επιστροφή στην Ευρώπη για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν!

-Η εξυγίανση που έγινε από τη διοίκηση Γιαννακόπουλου με τον μηδενισμό των χρεών.

-Οι χορηγίες που επετεύχθησαν.

-Οι εγγραφές μελών του ερασιτέχνη και η συνεπής διαχείρισης των οικονομικών οδηγούν τον Σύλλογο να ανοίξει ξανά τα φτερά του εκτός συνόρων.

Το βόλεϊ ανδρών, το βόλεϊ γυναικών και το μπάσκετ γυναικών εφόσον κερδίσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω των εθνικών πρωταθλημάτων θα αγωνιστούν στα Κύπελλα Ευρώπης. 

Πρόκειται για μια απόφαση η οποία προφανώς αλλάζει άρδην τα δεδομένα και κάνει τον Σύλλογο να ανέβει ξανά επίπεδο.

Άλλωστε και τα τρία τμήματα βρίσκονται ήδη σε ανταγωνιστικό επίπεδο και μέσα από την Ευρώπη μπορούν βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την απόδοση και την εικόνα τους.

Φαίνεται ότι η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα δηλώσουν συμμετοχή στο Challenge Cup ενώ η ομάδα μπάσκετ γυναικών στο Eurocup.

Σημαντικό ζήτημα βέβαια αποτελούν οι έδρες που θα φιλοξενήσουν τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Συλλόγου και ειδικότερα για τα τμήματα βόλεϊ θα απαιτηθεί η έγκριση από τη CEV για τις προδιαγραφές του κλειστού του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται λοιπόν πως επιστρέφει μετά από σχεδόν μια δεκαετία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα καθώς η οικονομική κρίση και τα χρέη εκατομμυρίων είχαν αναγκάσει τον Σύλλογο να περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις και μόνο.

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός ΑΟ γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που στην post covid εποχή, η οποία ξεπροβάλλει σιγά σιγά, θα βγει ξανά εκτός συνόρων.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!

8 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: