Τρίτη, 28 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση της Θύρας 13: Η υπομονή μας για τον Βοτανικό εξαντλείται!

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Βοτανικού στοχεύοντας τον Δήμο Αθηναίων και την τράπεζα Alpha Bank. H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η υπομονή η δική μας και ολόκληρου του κόσμου του Παναθηναϊκού εξαντλείται.

Προειδοποιούμε τον Δήμο Αθηνών:

 1. Να μην λέει ψέματα αναφορικά με το αν το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η αίτηση που κατατέθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση την προέβλεπε και η αίτηση απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Εθνικό ΠΔΕ, επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας βλέπουν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα πρώτο, απλό εμπόδιο.
 2. Να μην λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται πως το project είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων. Δεν είναι. Στο άρθρο 12, παρ. 1 του Μνημονίου Συναντίληψης ορίζεται πως οι διμερείς και πολυμερείς συμβάσεις θα έχουν συναφθεί έως την 31/3/2021Καμία σύμβαση δεν έχει μέχρι στιγμής υπογραφεί. Δεν επηρεάζεται το project γιατί η καθυστέρηση λίγων μηνών δεν θα ματαιώσει ένα έργο που επιθυμούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Επηρεάζεται όμως η εμπιστοσύνη των Παναθηναϊκών όταν σας παρακολουθούν να λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε ένα δεύτερο, απλούστερο εμπόδιο.
 3. Να μην λέει ψέματα όταν διαρρέει πως το χάσμα μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκού το γεφύρωσε ο Δήμαρχος. Γελάμε με τις γελοιότητες, όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. Αν δεν το διέρρευσε ο Δήμος να φροντίσει να διαχειριστεί τις αυτόκλητες προσπάθειες γλειψίματος.

Προειδοποιούμε την Alpha Bank:

 1. Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την ηλίθια διατύπωση του άρθρου 12, παρ. 2 του Μνημονίου Συναντίληψης που ορίζει πως η κατάρτιση των συμβάσεων θα προηγηθεί της εκπόνησης των μελετών. Εάν δεν θέλουν οι κύριοι της Alpha Bank να είναι υπεύθυνοι στα μάτια των Παναθηναϊκών για την ματαίωση του έργου να γνωρίζουν πως ο εκβιασμός εις βάρος του Ερασιτέχνη δεν θα περάσει. Δεν θα ψηφίσουμε μια σύμβαση για τα επόμενα 100 χρόνια του Συλλόγου που θα αναφέρει μόνο το συνολικό κόστος και τα τετραγωνικά των εγκαταστάσεων του Α.Ο. Κάντε τις προμελέτες και φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη.

Θύρα 13 – 1966

5 Comments

 • νούσια ανακοίνωση, νερό στο μύλο των απανταχού γκαραγκάνηδων. Προτιμότερο θα ήταν να έβγαζε για το παραμύθι των αυλακολάκων που έπαιζε όλη μέρα περί μηδενισμού του δήθεν χρέους της ΠΑΕ. Μιας ΠΑΕ που κατέκτησε 1 Κύπελλο σε 10 χρόνια.

  Το πρόβλημα δεν είναι αν θα δοθούν -που το πιθανότερο θα δοθούν- αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη. Το πρόβλημα έγκειται στο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

  Η ανακοίνωση το μόνο που έπρεπε να τονίζει απλά και λιτά είναι, πως για να δεχθεί το σύνολο των Παναθηναϊκών να ψηφίσει υπέρ του Βοτανικού στη ΓΣ, θα πρέπει να παρουσιαστεί συμφωνία που θα αναφέρει ότι το 40000 θέσεων (ούτε καρέκλα λιγότερη) ποδοσφαιρικό γήπεδο του Βοτανικού θα ανήκει στον Παναθηναϊκό για όσο υφίσταται ως σύλλογος. Ό,τι ισχύει από το 1924 μέχρι σήμερα για τη Λεωφόρο.

  Είναι καταστροφικό αν δοθούν εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και η ΠΑΕ αναγκάζεται να πληρώνει κάθε χρόνο εξοντωτικά ενοίκια. Θα καταλήξει σε βάθος χρόνου με τη Λεωφόρο γκρεμισμένη, το ποδόσφαιρο να είναι στο ΟΑΚΑ και τα τμήματα του Ερασιτέχνη -αν υπάρχουν- να φυτοζωούν στο Βοτανικό.

  • Η ανακοίνωση της Θύρας 13 έχει πολύ έντονη δόση διπλωματίας για να μην χρεωθεί εξ’ αρχής το φιάσκο. Κρατάμε ότι έβαλε στο κάδρο συγκεκριμένα μέρη της όλης υπόθεσης.

   • ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝ Α ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΕΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2 ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 • Τελικά ρε κωλοτρυπιδες, όλα πηγαίνανε καλά και βάση προγράμματος? Όλοι κανανε αυτό που πρέπει? Και γιατί σήμερα αναλαμβάνει η παε να κανει μελέτες που έπρεπε να κάνουν οι τράπεζες?
  Ξέρω ξέρω, εμείς είμαστε κακοί κ δεν θελουμε το γήπεδο.. αει στο διάολο

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: