Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση της Θύρας 13 Άρτας

“Ο Σύνδεσμός μας, έπειτα από 13 χρόνια λειτουργίας, αισθάνεται την ανάγκη να διαχωρίσει τη θέση του από συγκεκριμένες καταστάσεις και πρόσωπα που λυμαίνονται την Ιδέα της Θύρας 13.

Από εδώ και στο εξής αρνούμαστε να παρευρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με ΠΡΩΗΝ «οπαδούς» μας που συνεργάζονται με τους αρουραίους-υπαλλήλους της Θύρα Λ7, χρησιμοποιώντας πρακτικές μπράβων και νταβατζήδων της νύχτας. Πόσο μάλλον όταν αυτοί, και οι ΠΡΩΗΝ και οι αρουραίοι, έχουν επιτεθεί κατ’εξακολούθηση σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Επίσης, αρνούμαστε να κινούμαστε στους ίδιους χώρους και να ανήκουμε στο ίδιο οπαδικό Κίνημα με ανθρώπους που ενώ η ομάδα παραπαίει, αυτοί αποτρέπουν την όποια κριτική στους παράγοντες της ΠΑΕ.Εδώ και 55 χρόνια, η Θύρα 13 έμαθε να πορεύεται και να μεγαλουργεί ΚΟΝΤΡΑ στην υπαλληλική νοοτροπία, που διάφοροι «καλοθελητές» προσπάθησαν να μας φορέσουν.

Τόσα χρόνια, και εμείς και πολλοί άλλοι Σύνδεσμοι, έχουμε επιδείξει τεράστια υπομονή. Δεν γίνεται όμως πλέον να στρουθοκαμηλίζουμε για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι ντροπή και ασέβεια προς όλους όσους έχουν περάσει από αυτό τον χώρο. Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί. Δίπλα στην ομάδα. Σε κάθε γήπεδο. Με τα Ιδανικά της Θύρας 13 να μας οδηγούν. Καλούμε και τους υπόλοιπους Συνδέσμους να πράξουν κατά συνείδηση βάζοντας πάνω απ’ολα τον Παναθηναικό και τη Θύρα 13.”

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: